| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: denona100 ja imam nod32 2.7 po meni najbolja verzija nod32 nema jace. E Pa ima, ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-11-08
Poruka: 10
![]() | Re: sigurnost lol najbolja zastita samo upisi u google download linux. ili pregledaj koji ti se svida (predlazem ubuntu jer je dosta dobar kad prelazis s windwa) malo naucis kompajlirat (jer nema instalacija ko na windw) i naucis kako se koristit konzulom i covjece car si. gotovo 75% siguran od ikakih provala (ako i tolko lol) ![]() |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-08 Lokacija: Iz Hrvatske, naravno
Poruka: 57
![]() | Re: sigurnost Zaboravio si i ovaj. Ja ga već dugo koristim. SUPERAntiSpyware Professional Demo: SUPERAntiSpyware.com - AntiAdware. AntiSpyware. AntiMalware. Ako tko hoće cijelu verziju nek mi pošalje poruku.
__________________ Hitman |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-08
Poruka: 4
![]() | Re: sigurnost Ne postoji dobar AV program. Programi jesu dobri, ali ne postoji program koji moze pruziti 99% zastite. Zapravo, mogu reci da AV/AS/FW i ostala bratija mogu u vrh glave da pruze 70% zastite od svega onoga sto se nalazi na netu. svaki dan izadje oko 1000 novih malware,a ovi jednostavno nemaju dovoljno ljudstva da bi analizirali toolikoo malwarea i..da...u zabludi ste sa eset -om.. ![]() starija verzija jeste dobra ali ova nova... ![]() Zadnji Uredio genije1 : 28-11-08 u 21:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.

E Pa ima, ja sam imao nod 32 (2.7), a sada imam Eset Smart Security 3.0 i radi puno bolje.