a šta reći nego merci beacoupe![]()
Raspravljate o temi sigurnost u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ad aware Get Ad-Aware Plus for Free with Lavasoft and TrialPay - Lavasoft spybot s&d The home of Spybot-S&D! a ...
a šta reći nego merci beacoupe![]()
Skini ovo pa probaj....
Your Uninstaller! 2008 FREE Download, Fix uninstall problems, completely remove programs.
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
NOD 32 meni rješio problem![]()
Maloprije sam skenirao komp avastom i ništa mi nije našao, a sad mi izbaci ovo
http://www.imagesforme.com/out.php/i...eenShot001.jpg
Što je ovo rootkit ???, zadnji put kad sam izbrisao neki zaraženi fajl iz system32 pao mi je sustav pa zato ?
Neki savjet ?
svchost je inače ključan proces, ali, kao i kod svakog, postoje slučajevi zaraze.
evo opis
ova rečenica mi je zanimljivaa koliko vidim sa slike, kod tebe je u folderu drivers još.The svchost.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, svchost.exe is a virus, spyware, trojan or worm!
I kao da me grije njena svjetlost.
I stišće me slatko u grlu.
Preslatko pa mi je malo muka.
A i karte mi ne idu.
trebala bi mi mala pomoć u vezi Kerio Firewalla..
trenutno sam ga isključio (nije baš pametno ali....) jer jednostavno kako ga god ja "iskonfigurirao" preko čarobnjaka neda mi na internet.
konekcija mi valja jer sam pingao izlaz i to je sve u redu (šalju se paketi). isključio sam sad trenutno Kerio Firewall i evo sad mogu na net.
da li je netko imao sličan problem pa ako mi može ppomoći...tnx
Svi smo mi Don ka ĆUNA