| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; Koje programe vi osobno koristite za zaštitu!? Ja koristim: Virusi - NOD32 Spyware,Adware - Ad-Aware SE Personal Pop up ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sigurnost Ja koristim ovako: Protiv virusa - NOD32 Protiv spywarea - Spybot - Search & Destroy Protiv adwarea - AdAware Protiv hackera - ZoneAlarm Popup blocker - Opera browser
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: sigurnost Je, je... I sta je sada tu najbolje za Firewall??? Svi nesto ja ono ja ovo... a argumenti? Zasto, kako? Samo me firewall zanima.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sigurnost Ma koji god da uzmeš od tih poznatijih bit će dobro. Ovisi sve o ukusima...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sigurnost NOD32 je dokazano najbolji... Ne znam kakav je BitDefender sada ali prije godinu dana je bio katastrofa... nije uspio nać uopće 3 virusa (a skeniranje je trajalo oko 45minuta) dok je nod32 za 15-20 minuta našo sva 3
| | |
| | #18 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: sigurnost Evo jedan link: http://anti-virus-software-review.to...oftware+review
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Banned | Re: sigurnost Citat:
ZA je dobar jer je besplatan, ali u zadnjoj verziji su našli da se prečesto javlja doma. Stavio sam kako to zakrpati. Meni je Kerio puno bolji od ZA, ono kaj je najzanimljivije je da sam koristio besplatni ZA i sve OK, ali kad sam skinuo crack i podigao na punu verziju tolko mi je digo kurac u roku 10 minuta da sam ga maknuo i od onda imam Kerio koji mi se najviše svidio od 5 koje sam testirao kao zamjenu za ZonaAlarm. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 73
![]() | Re: sigurnost ja sam na ljeto kupio bitdefender i prilicno sam zadovoljan... update i po nekoliko puta na dan, do sad mi je blokirao sve viruse i trojance koji su mi pokusali napakostiti vatrozid je dovoljno "čvrst", bar za moje potrebe... i u BUG-u su ga bili preporucili (iako neki drze da njihova procjena ne valja u puno stvari) i moram se sloziti s njima... e da, ima i antispam za e-mail opera za pop-up... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.