| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; Hvala, hvala... A ono, više se nemam vremena zafrkavati s formatiranjima i instalacijana OS-a k'o kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Hvala, hvala... A ono, više se nemam vremena zafrkavati s formatiranjima i instalacijana OS-a k'o kad sam bio mali, jednom ti to dopizdi, pa se počneš interesirati i istraživati, braniti se, da nešto ne pođe po zlu baš kad ti kompjuter najviše treba. I tak, malo po malo sam došao na to da mogu bezbrižno šetati bespućima Interneta, sigurno raditi i sve to... Znaš kol'ko su me samo prije takvi koji otkriju neki, npr. Internet Security i vide ne znam što u njemu koštali živaca i vremena jer sam mislio: "Joooj, ako je tak dobar kak govore, onda ga trebam i ja imat..." A figac! Ili ono kaj se rimuje s "figac"! Nije dugo držalo... Kaj sam htel reči... Da! To s Kaspersky IS-om... Treba ga jako dobro naštimati da bi koristio za ono što je i za moje potrebe. Priznajem, nije mi se dalo više... Ali sviđa mi se, koristi mikromalno malo resursa naspram ostalih. Ne sjećam se, mislim da ga sve skupa nije bilo ni 20-25 MB u RAM-u. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Banned | Re: sigurnost probo sam hrpu ... KAV mi daje najbolje rezultate .. ok, puno toga se da isključit, pa je manje naporan (staroj sam isključio 80% svega, osim glavnih skeniranja), ali ja volim da mi radi ... trenutno mi i Kerio i KAV iskoče za isti program .... to mi je OK, jer sam im ja reko da to rade, da mi to dopizdi .. makno bi ih ... imo sam NOD32 ... prošo mi je virus kroz njega .... samo zato ga više ne koristim. inače je jako OK program ... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Evo, ako hoćete testirati dal' vam antivirus radi, posjetite ovo: eicar | THE ANTI-VIRUS OR ANTI-MALWARE TEST FILE Ima pri dnu za sad četiri linka pa isprobajte. Bezbolno je. Antivirus bi trebao javljati za sva četiri linka da su virusi. Ako hoćete testirati firewall, odite ovamo: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Kliknite na "Proceed" i onda na "All Service Ports". Sve bi trebalo biti zeleno, tj. "Stealth". Zadnji Uredio vedo777 : 06-02-07 u 23:23. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Purger | Re: sigurnost Halo...!? Kaj se ti drogiraš ? Tebe vrijeđa kaj sam ti napisao da ne pišeš dvije poruke istog sadržaja ??? Nisi ni pravila foruma pročitao a drugima soliš pamet o nekulturi...stvarno jadno ! Ako sam ja nekulturan zbog toga kaj sam te upozorio onda ok...i dalje ću biti nekulturan ! A što se tiče tvojeg iskustva...već sam preko PM napisao da su iskustva i mišljenja svih forumaša pa tako i tvoje dobrodošla ali ne moraš slati svoje iskustvo i mišljenje u dvije identične poruke !!! Citat:
duh_sa_sikerom je bio banan zbog vrijeđanja moderatora, poslje je napravio još jedan account da nastavi. offtopic ponašane i ne slušanje upozorenja od strane moderatora, kao i vrijeđanje istih povlači automatski ban na ovim foumima -silence
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio silence : 09-02-07 u 19:14. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1
![]() | Re: sigurnost Moj glas za Kaspersky, kod mene radi najbolje i nemam nikad problema. Dajte malo ozbiljnosti i kulture na forum nije tesko biti fin. Nekima nije mjesto na forumu mislim na "silence" covjek ima problema velikih definitivno. ![]() ohhh ... imam fan club ... ZADNJA OPOMENA. -silence BAN JER JE NAPRAVLJEN DRUGI ACCOUNT SAMO RADI VRJEĐANJA MODERATORA Zadnji Uredio silence : 09-02-07 u 19:12. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Citat:
testirao sam oboje i - nod32 antivirus i sygate firewall prolaze k'o mačja guza.. ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Ali pazi! Nije ovo za antivirus neki super test! To je samo za... Ne znam kak da to objasnim! Ako sve javlja da je virus znači da je antivirus na kompu, uredan i ispravan. Ne znam dal' je tko gledao što se događa kad klikne ne link, nije to virus nego mali kôd koji aktivira antivirus. Rekli bi da je to crnogorski virus. Ima ga, ali ne radi ništa. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.