| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; NOD32 je ok, samo je meni prošo virus kroz njega .. koji je Kaspersky našo. prema tome ... NOD32 je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Evo, jedna od stranica s komparacijom antivirusa! AV-Comparatives Anti-Virus comparative February 2007 |
| | |
| | #73 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
A tu smo, dakle! Dobro ja negdje rekao da me mali žuti napadaju... Dakle, update-ovajte svoje windowsiće! I još jedna! Rusi opet napadaju... Citat:
Zadnji Uredio daidza : 12-04-07 u 01:13. | ||
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost Ja koristim lavasoftov ad aware i mogu vam reci da sam vrlo zadovoljan,pronađe i unšti trojanca,opasne cookije i neka još sranja,od kada ga imam kompjuter je u dobrom stanju |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost 1.9?! Stara verzija nekoliko godina, koje ni ne trza na ove nove viruse?! A imaš već 2.7?! Čudno... p.s. A zakaj su mi spojeni postovi?! Pa jedna s drugim nema veze, već su to dvoje različite vijesti... Pa znam editirati post, ali ove sam baš namjerno stavio tako. No, ak' ste vi to tak odlučili... Aaaaj, dobro... |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Godina: 25
Poruka: 1
![]() | Re: sigurnost bok trabala bi malu pomoć imam neki virus u kompu ali mi ga nod32 ne može obrisati kaže ovako aplikacija Win32/Adware.SurfSideKick pronađen u radnoj memoriji. Zaraza sistemske memorija potječe od datoteke C:\WINDOWS\system32\dxclib303562752.dll. da li netko zna što da radim? |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sigurnost antivirus star i tjedan dana je loš .. dnevno se pojavljuje na desetke novih varijanti virusa, crva i ostale gamadi... pozdravi mi te "administratore" ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.