| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; jel mi neko moze reci jel dobar antivirus norton molim vas odgovorite sto prije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaštita formatirao sam hard, i sad me zanima kako da si složim zaštitu protiv virusa, spajvera, malvera, pop-up prozora i neznam čega sve ne. Znači koje da programe instaliram protiv tih gluposti. Imao sam prije AVG antivirus,ali onaj neki besplatni i imao sam isto neki spyware program besplatan, neznam kako se zove. jel imate kakve preporuke? |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Purger | Re: Zaštita Pročitaj malo ovdje kaj sve ima i kaj se preporučuje ![]() Tj. tko kaj preferira.... http://www.croportal.net/forum/sigurnost/
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaštita ad aware,spybot search and destroy,spyware doctor,nod32,bit defender
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-11-07 Lokacija: Karlovac Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: sigurnost 1. Avast home free 2. tjedno jednom updateat i pokrenut Spybot 3. FireFox + NoScript ekstenzija 4. Windows firewall ili Commodo 5. Malo pameti prilikom klikanja uz antivirusnu provjeru svakog torrenta ili drugog downloada i sigurnost zajamcena |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.