| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Spam Vs Virus u Tehnologija i Tehnika forumu; I po tome se da zaključiti da ti i spam i virusi pojedu mnogo živaca Ovo si 7 puta reko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: spameri I po tome se da zaključiti da ti i spam i virusi pojedu mnogo živaca Ovo si 7 puta reko Ne, ne, šalim se... ovo si lijepo sročio kao cjelinu... Ali ja bih se nadovezo na ono gdje kažeš da je spam bezopasan... Iako si napiso da je relativno, ja ću pojasniti na koji način to spam može biti opasan. Recimo, npr. ćemo reći da spam dolazi na e-mail nekom nepoznatom liku Brzy (to sam bubnio ime) Sada je on naivan, i kad mu je došao spam mail gdje su upute da ako klikne na određeni link da će dobiti detaljne upute kako povećat penis. Brzy, kako još nikad nije čuo za spam, on sav sretan klikne na link. Na stranici na kojoj je došao piše mu da skine jedan fajl gdje su upute. On skine fajl i pokrene ga. Taj fajl je ustvari dialer koji mu pokreće internet konekciju cijene 124,60$ po minuti. I on traži jedno pola sata gdje su te vražje upute, kako to da ih on ne može naći. I kad dođe račun na kraju mjeseca Brzy padne u komu kad vidi da mu je stigao račun od 3738$. Eto kako spam može biti koban. NAPOMENA: svi likovi u ovoj priči su izmišljeni. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: spam, virus |
« WORM_SDBOT.FEA
|
WinAntiVirus »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.

Ovo si 7 puta reko