| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Stručne preporuke za firewall u Tehnologija i Tehnika forumu; Vidim da se os vemu pirča od antivirusa pa nadalje, ali nigdje konkretno samo o firewallovima. U par navrata sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vidim da se os vemu pirča od antivirusa pa nadalje, ali nigdje konkretno samo o firewallovima. U par navrata sam pisoa da sma imao problema s blokadama kompa od pola minute na početku rada pri podizanju FF-a i Outlooka i da imam ZoneAlarm Pro koji je uzrok tome iako je sve isključeno osim firewall opcije. Pomozite s dobrim stručnim preporukama. Pored njega imam nod32 kao antivirus.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Stručne preporuke za firewall ZA je ok u osnovnoj verziji ... ja sam gai mo i kad sam podignuo na Pro sam išo tražit neki drugi .... Kerio je OK, ali mi je počeo usporavat komp malo previše, pa sam uzeo Outpost ... koji i sad koristim. Ono kaj je bitno je da danas svi takvi proizvodi dolaze sa (po meni) previše funkcionalnosti .. jer, ako trebam firewall, onda neću spam filter (fala, imam ugrađeni u Thunderbird i funkcionira super), pop up blocker (imam ugrađeni u Firefox i slično .... na kraju mi od 7-8 modula u Outposta samo dva rade. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svi poznati i dokazani programi postaju giganti sa svim mogućim opcijama i svi imaju sve, a većina toga običnom korisniku ne treba. guši komp i troši previše resursa zone alarm je na počektu bio super, ali vidim da guši komp i previše toga guta.....kerio nsima koristio, a o Outpostu ništa ne znam
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stručne preporuke za firewall ja imam Ashampoo i zadovoljan sam.. besplatan je i jednostavan!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Stručne preporuke za firewall Ja isto koristim Outpost kao i Silence i sasvim mi je ok, čini mi se da ne usporava previše ni ništa
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stručne preporuke za firewall Kao sto su ljudi rekli, vecina tih programa su bloatware - imaju funkcije koje po osnovnoj namjeni u aplikaciji ne bi ni trebale biti i samo guse racunalo i zbunjuju prosjecnog korisnika. Svoj glas dajem Sygate Personal Firewall Pro, ali onoj staroj verziji kad ih Symantec jos nije bio kupio. Koristim ga vec duze vrijeme, stoji u pozadini i uvijek se javi kad treba nesto dopustiti ili ako je neka aplikacija promjenila svoju verziju pa treba moju potvrdu za propustanje prometa - od toga NISTA DALJE meni se nije javljalo i ja sam prezadovoljan. Za kucne korisnike dusu dalo, no za vece sisteme razmisli o nekim drugim solucijama. Sto je najvaznije, to je SAMO firewall. Uploadao sam na rapidshare jer se ovakve verzije tesko nalaze na netu: uploadao si upozorenje ... ZABRANJENO postanje takvih linkova.
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein Zadnji Uredio silence : 19-08-07 u 08:19. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niksy je želio pomoći u najboljoj volji, novi je ovdje...naučit će.......hvala na trudu za upload i uvijek kad imaš tako nešto obavijesti ekipu i na upit im pošalješ link na PM kao meni sada....hvala..... ![]() jel imao ko kava iskustav s lavasoftovim firewallom s obzirom na kavlitetu Ad Awarea....?
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stručne preporuke za firewall Ispricavam se za uploadanje, nisam znao ![]() Za Lavasoft ti ne bih mogao reci, AdAware je super tako da vjerojatno neces pogrijesiti i s njihovim firewallom...
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
![]() |
| Tagovi: firewall, preporuke, strucne |
« pitanje (2 atnivirusa)
|
(C:) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.