Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 22

Stručne preporuke za firewall

Raspravljate o temi Stručne preporuke za firewall u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Vidim da se os vemu pirča od antivirusa pa nadalje, ali nigdje konkretno samo o firewallovima. U par navrata sam ...

Master of Sex n Sin Avatar od korisnika tarquino
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Stručne preporuke za firewall

Vidim da se os vemu pirča od antivirusa pa nadalje, ali nigdje konkretno samo o firewallovima. U par navrata sam pisoa da sma imao problema s blokadama kompa od pola minute na početku rada pri podizanju FF-a i Outlooka i da imam ZoneAlarm Pro koji je uzrok tome iako je sve isključeno osim firewall opcije.

Pomozite s dobrim stručnim preporukama. Pored njega imam nod32 kao antivirus.
    ....žrtva sam bludnih misli....

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Re: Stručne preporuke za firewall

ZA je ok u osnovnoj verziji ... ja sam gai mo i kad sam podignuo na Pro sam išo tražit neki drugi ....

Kerio je OK, ali mi je počeo usporavat komp malo previše, pa sam uzeo Outpost ... koji i sad koristim.

Ono kaj je bitno je da danas svi takvi proizvodi dolaze sa (po meni) previše funkcionalnosti .. jer, ako trebam firewall, onda neću spam filter (fala, imam ugrađeni u Thunderbird i funkcionira super), pop up blocker (imam ugrađeni u Firefox i slično .... na kraju mi od 7-8 modula u Outposta samo dva rade.

Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Re: Stručne preporuke za firewall

svi poznati i dokazani programi postaju giganti sa svim mogućim opcijama i svi imaju sve, a većina toga običnom korisniku ne treba. guši komp i troši previše resursa

zone alarm je na počektu bio super, ali vidim da guši komp i previše toga guta.....kerio nsima koristio, a o Outpostu ništa ne znam

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

a čuj, ak ne probaš, ne buš znal ... sve je to manje više isto ... Outpost mi je čits OK, čak i nešto bolkji o Keria, nekak je "logičniji" ....

n0p
    n0p je offline
    Starter Avatar od korisnika n0p
    Datum registracije
    27-07-07
    Poruka
    72
    Liked
    0 times

Davam svoj glas ZA i Sygate kojeg već par godina koristim i čisto sam zadovoljan

Trenutno u mirovini Avatar od korisnika Hagan_Bajan
    Datum registracije
    27-11-05
    Poruka
    4,345
    Liked
    3 times

ja imam Ashampoo i zadovoljan sam.. besplatan je i jednostavan!
    ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,409
    Liked
    321 times

Ja isto koristim Outpost kao i Silence i sasvim mi je ok, čini mi se da ne usporava previše ni ništa

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-01-06
    Poruka
    220
    Liked
    0 times

Kao sto su ljudi rekli, vecina tih programa su bloatware - imaju funkcije koje po osnovnoj namjeni u aplikaciji ne bi ni trebale biti i samo guse racunalo i zbunjuju prosjecnog korisnika.

Svoj glas dajem Sygate Personal Firewall Pro, ali onoj staroj verziji kad ih Symantec jos nije bio kupio. Koristim ga vec duze vrijeme, stoji u pozadini i uvijek se javi kad treba nesto dopustiti ili ako je neka aplikacija promjenila svoju verziju pa treba moju potvrdu za propustanje prometa - od toga NISTA DALJE meni se nije javljalo i ja sam prezadovoljan. Za kucne korisnike dusu dalo, no za vece sisteme razmisli o nekim drugim solucijama. Sto je najvaznije, to je SAMO firewall.

Uploadao sam na rapidshare jer se ovakve verzije tesko nalaze na netu:

uploadao si upozorenje ... ZABRANJENO postanje takvih linkova.
    Zadnji Uredio silence : 19-08-07 u 09:19

Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Re: Stručne preporuke za firewall

niksy je želio pomoći u najboljoj volji, novi je ovdje...naučit će.......hvala na trudu za upload i uvijek kad imaš tako nešto obavijesti ekipu i na upit im pošalješ link na PM kao meni sada....hvala.....

jel imao ko kava iskustav s lavasoftovim firewallom s obzirom na kavlitetu Ad Awarea....?

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-01-06
    Poruka
    220
    Liked
    0 times

Ispricavam se za uploadanje, nisam znao

Za Lavasoft ti ne bih mogao reci, AdAware je super tako da vjerojatno neces pogrijesiti i s njihovim firewallom...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku