| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi trojan.w32.looksky u Tehnologija i Tehnika forumu; kako se rješiti trojan.w32.looksky, stalno mi otvara w.explorer sa linkom na neki antivirusni program.pomozite... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Re: trojan.w32.looksky pretrazi sistem s nekim drugim antivirusnim programom i antispywareom, ovo sta ti se pojavljuje nemoj skidati, mozda je reklama da te najebu da skines, a mozda uopce nemas taj virus, tak je i meni bilo, pisalo je da imam neke viruse, i da ce nestat ako skinem neki antivirus, kad ono tih virusa opce nije bilo.. dakle reklama ali neznam sta je kod tebe
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Lokacija: Split
Poruka: 51
![]() | Re: trojan.w32.looksky imam instaliran nod32, koji ga nije prepoznao skeniranjem, zatim sam instalirao adaware, kod 1. skeniranja našao je dosta toga i očistio, i dalje sam imao problem, kod 2. skeniranja je našao manje toga, zapamtio sam da je izbacio da imam neki saveU virus kojeg je poslje očistio, ali problem i dalje ostaje, kod 3. sken. mi kaže da nema ništa ali problem je i dalje tu, instaliram AVG antivirus koji kaže da je sve čisto, problem i dalje ostaje, uglavnom stalno mi se otvaraju prozori kao od windowsa, i daju mi system alert, otvara mi IE sa linkom na SECUREPCCLEANER, wallpaper je crveni na kojem piše YOUR PRIVACY IS IN DANGER, u taskbaru je ikona koja treperi(crveni x). neznam šta da radim, provaću sa spybotom. javim. zahvaljujem................ ![]()
__________________ by=eM |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: trojan.w32.looksky Citat:
m
__________________ by=eM | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: trojan.w32.looksky Trojan.w32.looksky Attack! Please Help - Lavasoft Support Forums Kaspersky Lab Forum > Trojan.W32.Looksky infection Trojan.w32.looksky Attack! Please Help - Lavasoft Support Forums Citat:
izgleda da si nekaj stvarno gadno pokupio ... hrpa ljudi imap robleme s ovime ... probaj napravit kak savjetuju na lava soft ili kaspersky forumima ... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: trojan.w32.looksky SMITFRAUDFIX.to je rješenje za ovaj moj prokl.trojan.rješio sam ga, to je neki mali program, ružnoga sučelja, kao u dos-u, kad sam ga instalirao stvarno kad sam napravio po uputama, poslje toga sve u redu, tako me izmučio 3 dana, a nisam baš neki super stručnjak i dok sam sve to sam skužio, ali dobro je, na miru sam.zahvaljujem svima koji su mi pomogli i imali namjere pomoći, još jednom VELIKO HVALA!!!!!! ![]()
__________________ by=eM |
| | |
![]() |
| Tagovi: virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

Do you feel lucky, Punk?