| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako očistiti i sa čime ovo smeće "Win32.Tiny.abk"? Probao sam sa S&D Ad-aware, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-06
Poruka: 9
![]() | Kako očistiti i sa čime ovo smeće "Win32.Tiny.abk"? Probao sam sa S&D Ad-aware, Norton, AVAST, NOD32, AVG, ( sve što se može naći na miniPE ) Kada sam u sistemu normalno i pretražujem sa S&D, on ga pronađe i ukloni ali opet sutra ga ima. Stvar je u tome što ide na net i skida ostala smeća odnekale :-( Ima li netko saznanja koje su sve datoteke vezane uz njega a da se startaju sa sistemom. ? Zna li netko pouzdano čime ga ukloniti. Nemojte davati prijedloge ako niste uklanjali ovo smeće ;-). Probao sam svašta ( no možda i nisam ) ![]() pozzzzzz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? Zapiši točnu lokaciju i ime zaraženog fajla, pa ga ubij iz Safe moda pomoću Unlockera (http://ccollomb.free.fr/unlocker/).
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? Provaj s ovim programom http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.php |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? najjednostavnije i najlakse rjesenje je formatirat C: disk i instalirat novi windows.......................
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-04-06
Poruka: 9
![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? Citat:
situacija je slijedeća. Spyboot Search and Distroy je jedini program koji ga locira u C:\Windows\Temp\7CF28762C38AA0D4.tmp kao i još jedan takav file. Naravno ukloni ga. Odem u Safe mode i opet pokrenem S&D, i gle čuda opet ga nađe ![]() Idem probati sa programima koje ste naveli Hvala | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? ili možda... lupati glavom u zid, dok se ne srušiš, pa će nekom biti žao i onda će to napraviti za njega, dok će on fino ležati u krevetu... di ćeš elegantnije riješenje...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? Citat:
kod sebe sam to radio sto puta....ali sam napravio vise particija na hardu C: 30gb D:105gb E:105gb na c su samo instalirani programi i windows, a sve ostalo je na ostala 2......i tako nikad ne ostanem bez podataka
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? probaj sa symantec antiviruson... iman dobrih iskustava s njin... a i imas google... vjerovatno ima dosta rijesenja kako izbrisat rucno...
__________________ http://velikihajduk.com/ |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus/Trojan - Win32.Tiny.abk ? Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

Pali gume a ne dušu