Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Vista konačno cracknuta

Raspravljate o temi Vista konačno cracknuta u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovdi neće biti linkova, čak neće biti ni spomenuto gdje se može i pod kojim imenom naći, te svima savjetujem ...

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Vista konačno cracknuta

Ovdi neće biti linkova, čak neće biti ni spomenuto gdje se može i pod kojim imenom naći, te svima savjetujem da ni ne pitaju, a kamoli postaju linkove ili slično. Ovo su čisto vijesti i eventualna rasprava o efikasnosti različitih zaštitnih mehanizama.

Prema najnovijim vijestima, izbačena je potpuno crackana Vsta, koja čak ne traži ni serial pri instalaciji, gdje update radi i aktivirana je.

Zanimljivo je da je piratiziranu Vistu (u najnovijoj verziji) lakš instalirati nego original ili neke starije Windowse. Biti će zanimljivo vidit odgovor MS na izlazak ovakve verzije Viste i dali će moći nekako "deaktivirati" piratske instalacije.

Dakle u utakmici oko Viste ... Pirati : MS - 2:1 (Pirati vode)

Trenutno u mirovini Avatar od korisnika Hagan_Bajan
    Datum registracije
    27-11-05
    Poruka
    4,345
    Liked
    3 times

Re: Vista konačno cracknuta

...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...

Regularni forumas Avatar od korisnika Pljuca
    Datum registracije
    31-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    86
    Liked
    0 times

Koji su ti MS luzeri, pa da sa toliko para nemog nista piratima,jadno jadno...
    Umjesto da trose pare za otkrivanje pirata nek si radje plate normalne programere hehe

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Evo najavljen je Vista Service Pack 1 za prvi kvartal 2008. god... thank god

DailyTech - Microsoft Gets Official With Vista SP1 Details

Lajkaj nas na Facebooku