koji modem/router imas?
Raspravljate o temi Zastita modema u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; evo ovako trebam pomoc! evo susjed mi se svaki dan conecta na moj modem i nabije mi racuna ohoho....trebam pomoc ...
koji modem/router imas?
imaš wlan upaljen? (wireless)
mislim da je teško (možda čak i nemoguće) da ti se spoji ovak prek telefonske žice i skida na svoj komp s tvog modema
Bolje desnica nego prknenica!
dobio si neke upute uz modem?tamo bi ti to trebalo biti objašnjeno.
a evo i link, google-u je trebala 1 sec: Zaštita wireless mreže
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
evo ovako imama maxadsl internet...nisam sopjen na modemu sa zicama neki putem d-linka...imam zyxel modem i jel to dovoljno?
imas u ravenovom postu link na kojem imaju upute za zastitu zyxela.
Ako ne znas sam, nazove ove u sluzbu za korisnike, mislim da oni mogu zastitit mrezu, a ako nista, mogu ti objasnit kako da ti to napravis.
ajte u kuki mozda san ja taj susjed ono necu imat neta :/
uzmi flat![]()
evo ovako ja dobivam sljedeci mjesec flat tj 1.7. a necu da mi sada nabije racun pa da mi stara se predomisli pa da mi iskljuci internet u posti xd...ajd gggiga jel bi mi mogao to objasniti ili neko drugi
Pa imas detaljna uputstva na onom linku![]()
saha,, nije fino parazitirat
ako si se do sad spajao, onda si trebao poštelat da te ne može izbacit
Feel..., daj pogledaj 2 posta iznad!!(kao da je tema 40 stranica
)
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.