Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ako neko zna... u Društvo forumu; Evo kako stvari stoje...Pisao sam prijamni i nisam upao na faks, a jedini me taj zanima, e sad imam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-08, 09:36   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Godina: 19
Poruka: 20
Glacier se izdvaja iz mase
Ako neko zna...

Evo kako stvari stoje...Pisao sam prijamni i nisam upao na faks, a jedini me taj zanima, e sad imam u planu ić radit, pa druge godine ponovno na prijamni...zanima me jel to moguće, da li uopće mogu ić na prijamni ako sam prije toga radio?
Glacier je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 09:40   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,334
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Ako neko zna...

Naravno da mozes

Samo kad budes upisivao nagodinu, ako mislis studirat i radit moras studirat vanredno. Ako ne mislis radit nego samo studirat onda mozes i redovno.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 09:40   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

jel imas jos koji rok? mislim da vecina ima jos jesenski rok za upis...

mozes na prijemni izic bez obzira na rad mozes i radit uz fax..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 09:53   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Možeš i studirat u nekom drugom gradu pa se na drugoj godini prebacit.
Nadam se da ne pokušavaš studirat za dirigenta ili orgulje (primaju po 2 godišnje)

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 11:19   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Godina: 19
Poruka: 20
Glacier se izdvaja iz mase

ma mislio sam informatiku na tvz-u, al primaju 180, a bilo 600 prijavljenih, a od ovih u zg, jedino me to zanima, a i sam sam se zajebo jer sma se kasno počeo spremat

...da znam da postoji jesenski rok, vidit ću ak će ostat nekaj kaj me još možda malo interesira...pozz i tnx
Glacier je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 11:34   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: Glacier Pogledaj Poruke
ma mislio sam informatiku na tvz-u, al primaju 180, a bilo 600 prijavljenih, a od ovih u zg, jedino me to zanima, a i sam sam se zajebo jer sma se kasno počeo spremat

...da znam da postoji jesenski rok, vidit ću ak će ostat nekaj kaj me još možda malo interesira...pozz i tnx
Ja sam isto tvz upisivao...ostat će sigurno mjesta, ali mjesta uz potporu ministarstva neće biti, tj. čak i ak upadneš na 2. roku , a vjerojatno hoćeš, morat ćeš plaćat faks 7 i pol somova godišnje jer se sva "besplatna" mjesta popune na 1. roku.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 11:50   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 20
Poruka: 453
TBWS4E se izdvaja iz mase

pa milsim da možeš ovo..ili ići pa da plaćaš..ako te to zanima..a koliko vidim d te zanima..kod mene u ri je na teh.fakszu ako imaš 3.5 prosjek vraćaju ti pola para koje si uplatio,ako imaš 4 prosjek vraćaju ti sve pare...to ti je jedna mogućnost..druga bi bila da na tvz-u upišeš neki drugi smjer(ako postoji)pa se na drugoj godini prebaciš...jer ti je prva godina za sve ista(na većini fakseva je tako)
TBWS4E je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:07   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

sasvim normalno da je moguće,samo moraš biti uporan.

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:30   #9 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,553
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Iako nisi upao, svakako odi na prozivku!!
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fax, posao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114