| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ako neko zna... u Društvo forumu; Evo kako stvari stoje...Pisao sam prijamni i nisam upao na faks, a jedini me taj zanima, e sad imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07 Godina: 19
Poruka: 20
![]() | Ako neko zna... Evo kako stvari stoje...Pisao sam prijamni i nisam upao na faks, a jedini me taj zanima, e sad imam u planu ić radit, pa druge godine ponovno na prijamni...zanima me jel to moguće, da li uopće mogu ić na prijamni ako sam prije toga radio? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ako neko zna... Naravno da mozes ![]() Samo kad budes upisivao nagodinu, ako mislis studirat i radit moras studirat vanredno. Ako ne mislis radit nego samo studirat onda mozes i redovno.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ako neko zna... jel imas jos koji rok? mislim da vecina ima jos jesenski rok za upis... mozes na prijemni izic bez obzira na rad mozes i radit uz fax..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Ako neko zna... Možeš i studirat u nekom drugom gradu pa se na drugoj godini prebacit. Nadam se da ne pokušavaš studirat za dirigenta ili orgulje (primaju po 2 godišnje)
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07 Godina: 19
Poruka: 20
![]() | Re: Ako neko zna... ma mislio sam informatiku na tvz-u, al primaju 180, a bilo 600 prijavljenih, a od ovih u zg, jedino me to zanima, a i sam sam se zajebo jer sma se kasno počeo spremat ...da znam da postoji jesenski rok, vidit ću ak će ostat nekaj kaj me još možda malo interesira...pozz i tnx |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ako neko zna... Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: Ako neko zna... pa milsim da možeš ovo..ili ići pa da plaćaš..ako te to zanima..a koliko vidim d te zanima..kod mene u ri je na teh.fakszu ako imaš 3.5 prosjek vraćaju ti pola para koje si uplatio,ako imaš 4 prosjek vraćaju ti sve pare...to ti je jedna mogućnost..druga bi bila da na tvz-u upišeš neki drugi smjer(ako postoji)pa se na drugoj godini prebaciš...jer ti je prva godina za sve ista(na većini fakseva je tako) |
| | |
![]() |
| Tagovi: fax, posao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.