Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Apsolventi u Društvo forumu; U srijedu postajem apsolvent. Okej, čekala sam taj dan sve ove godine (više onaj kada diplomiram, ali i ovaj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 09:11   #1 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Apsolventi

U srijedu postajem apsolvent.

Okej, čekala sam taj dan sve ove godine (više onaj kada diplomiram, ali i ovaj je bio među top 3 dana u mom životu- skupa sa onim kada sam završila gimnaziju i iskoprcala se iz onog zla ). Ali iskreno- baš se bojim šta nakon faxa
Ovako sam svaki dan išla na predavanja (nekad i samo u kafić do faxa, ali bila sam blizu i uvijek sam mogla pravdati mami "e da, evo baš sam na kavi, bila sam na predavanju cijelo jutro"). Sad ću imati ispite, diplomski... Ali ništa što bi mogla ujutro visiti na faxu

Sad će netko pitati "zašto se ne zaposliš?". Pa ne mogu, nisam još diplomirala! Tj. mogla bi, ali Bog zna kada bi dala te ispite koji su mi ostali (ako mi išta ostane do jeseni, ali bude- nisam super štreber koji će dati sve u roku).

Ima li još apsolventa ovdje? Kako ste vi sa ispitima? Za ove koji su diplomirali- kakva je bila vaša apsoventska godina, imate koji koristan savjet?? I nemojte mi savjetovati da dam sve do jeseni, pošto to fizički nije izvedivo (a kamoli psihički).
I za studente: Koliko bi vi imali volje davati ispate, a znate da vam nisu za uvijet.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 09:12   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Apsolventi

Očekuje te možda jedno od najljepših razdoblja u životu! Nostalgija za tim danima mi dušu vezala

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 11:08   #3 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ja ovaj drugi semestar u 4 godini nisam 3 put otiso na predavanja... isto kad ti u 4 srednje dosadi srednja i razmisljas da sto prije zavrsis, tako na faxu u 4 godini razmisljas da sto prije i to odradis....
meni su ostala 2 ispita...i diplomski...pa cu polako..jedan na ovim sad rokovima.. onda odo na exit..pa cu ostalo kad se vratim...
ne znam kakava je situacija sa poslom kod vas, al ovdje je sjebano pravo.. ne do bog budem moro kod kuce sjedit kad zavrsim fax...to bi depresija bila opsta... 16 godina se skolujes i na kraju sjedis u kuci...
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 11:19   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
U srijedu postajem apsolvent.
Misliš u petak

Također u petak postajem apsolvent...Naravno da nema šanse da dam sve ispite do jeseni...Planiram dovršiti ove ispite što sam davao preko godine (prek kolokvija) pa na jesen par, pa onda pojedinačno što mi ostane - naravno paralelno s time i raditi na diplomskome...Tako da računam da bih mogao diplomirati cca na proljeće 2008. (treći ili četvrti mjesec)...To mi se čini nekak OK
Uglavnom, ne mislim baš previše odužiti sa ispitima, ali opet ne želim se niti ubijati od učenja - moram pronaći neku zlatnu sredinu

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 12:16   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

čestitam novonastalim apsolventima i sretno

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 14:15   #6 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Misliš u petak
Mislim u srijedu. Četvrtak je neradni dan, a u petak nemam ništa.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 11:24   #7 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
ja ovaj drugi semestar u 4 godini nisam 3 put otiso na predavanja... isto kad ti u 4 srednje dosadi srednja i razmisljas da sto prije zavrsis, tako na faxu u 4 godini razmisljas da sto prije i to odradis....
to definitivno!

bilo mi je poučno i zanimljivo svih ovih godina ali sad samo gledam da što prije položim ovih 10 preostalih ispita, zaposlim se i odselim od staraca.
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 19:36   #8 (permalink)
Samo bahata...

I apsolventi kaj radite sad na jesen?
Daje li tko ispite ili ljenčarite?
Tko se zaposlio?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 14:12   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 38
Poruka: 53
sky22 se izdvaja iz mase

najgore doba studija!

do apsolventskog sve išlo ok, a onda sve stalo...
jako sporo i jako teško...
Star 28-01-08, 13:04   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 2,076
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Eto, postah i ja apsolvent. Ovih 9 semestara mi je proletilo kao treptaj oka, a mislio sa da će trajat vječnost.

Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apsolventi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114