| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Apsolventi u Društvo forumu; U srijedu postajem apsolvent. Okej, čekala sam taj dan sve ove godine (više onaj kada diplomiram, ali i ovaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Apsolventi U srijedu postajem apsolvent. Okej, čekala sam taj dan sve ove godine (više onaj kada diplomiram, ali i ovaj je bio među top 3 dana u mom životu- skupa sa onim kada sam završila gimnaziju i iskoprcala se iz onog zla ). Ali iskreno- baš se bojim šta nakon faxa Ovako sam svaki dan išla na predavanja (nekad i samo u kafić do faxa, ali bila sam blizu i uvijek sam mogla pravdati mami "e da, evo baš sam na kavi, bila sam na predavanju cijelo jutro"). Sad ću imati ispite, diplomski... Ali ništa što bi mogla ujutro visiti na faxu ![]() Sad će netko pitati "zašto se ne zaposliš?". Pa ne mogu, nisam još diplomirala! Tj. mogla bi, ali Bog zna kada bi dala te ispite koji su mi ostali (ako mi išta ostane do jeseni, ali bude- nisam super štreber koji će dati sve u roku).Ima li još apsolventa ovdje? Kako ste vi sa ispitima? Za ove koji su diplomirali- kakva je bila vaša apsoventska godina, imate koji koristan savjet?? I nemojte mi savjetovati da dam sve do jeseni, pošto to fizički nije izvedivo (a kamoli psihički). I za studente: Koliko bi vi imali volje davati ispate, a znate da vam nisu za uvijet. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Apsolventi ja ovaj drugi semestar u 4 godini nisam 3 put otiso na predavanja... isto kad ti u 4 srednje dosadi srednja i razmisljas da sto prije zavrsis, tako na faxu u 4 godini razmisljas da sto prije i to odradis.... meni su ostala 2 ispita...i diplomski...pa cu polako..jedan na ovim sad rokovima.. onda odo na exit..pa cu ostalo kad se vratim... ne znam kakava je situacija sa poslom kod vas, al ovdje je sjebano pravo.. ne do bog budem moro kod kuce sjedit kad zavrsim fax...to bi depresija bila opsta... 16 godina se skolujes i na kraju sjedis u kuci... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apsolventi Misliš u petak Također u petak postajem apsolvent...Naravno da nema šanse da dam sve ispite do jeseni...Planiram dovršiti ove ispite što sam davao preko godine (prek kolokvija) pa na jesen par, pa onda pojedinačno što mi ostane - naravno paralelno s time i raditi na diplomskome...Tako da računam da bih mogao diplomirati cca na proljeće 2008. (treći ili četvrti mjesec)...To mi se čini nekak OK Uglavnom, ne mislim baš previše odužiti sa ispitima, ali opet ne želim se niti ubijati od učenja - moram pronaći neku zlatnu sredinu ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apsolventi Citat:
![]() bilo mi je poučno i zanimljivo svih ovih godina ali sad samo gledam da što prije položim ovih 10 preostalih ispita, zaposlim se i odselim od staraca.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apsolventi Eto, postah i ja apsolvent. Ovih 9 semestara mi je proletilo kao treptaj oka, a mislio sa da će trajat vječnost.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: apsolventi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

). Ali iskreno- baš se bojim šta nakon faxa
(ako mi išta ostane do jeseni, ali bude- nisam super štreber koji će dati sve u roku).

pusa

Svi smo mi MASS SARR