| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi besplatne pripreme za faks u Društvo forumu; cuo sam od nekih ljudi da besplatno idu na instrukcije za faks, jel zna neko vise o tome... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: besplatne pripreme za faks besplatno??? Pa ne bih baš rekao da će ti netko držat besplatno instrukcije
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: besplatne pripreme za faks Pretpostavljam da mislite na one ''instrukcije'' - pripreme za upis na faks koje organizira Grad Zagreb, tj. koje grad plaća pa su za srednjoškolce iz Zagreba besplatne...Ali to je prošlo...To traje od cca 1.mjeseca pa do 5. mjeseca... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: besplatne pripreme za faks trebalo bi ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-08
Poruka: 2
![]() | Re: besplatne pripreme za faks Bila bi super fora...besplatne instrukcije... Ja sam se dosta raspitivala gdje bi mogla na instrukcije jer baš i nisam sklona "štrebanju" ali na kraju sam ipak sve uspjela naučiti sama uz pomoć skripti koje sam pronašla na EduHelp - Prijemni ispiti za ekonomski, filozofski, pravni i Fakultet organizacije i informatike Upala sam na ekonomski faks bez problema ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: besplatne pripreme za faks Citat:
![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08 Lokacija: Balkan
Poruka: 15
![]() | Re: besplatne pripreme za faks ja idem na te pripreme, ne u Zg-u nego blizu Zg-a i mislim da su sranje. Drže ih prof. iz gimnazije i NIŠTA ne objasne. Dobiješ papir, za 90% toga nikad čula nisam, i onda zajedno zaokružimo točne odgovore. I tako svaku subotu po 6 sati. Zato ću ić nakon nastave u Trinom. Nadam se da će bit bolje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatne, faks, pripreme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.