| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi CISCO akademija u Društvo forumu; ovak..vidim da su svugdje upisi u rujnu..ja ne vjerujem da ću sada uspjeti maturiratu jer se previše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CISCO akademija ovak..vidim da su svugdje upisi u rujnu..ja ne vjerujem da ću sada uspjeti maturiratu jer se previše zajebvam tak da ću biti gotov u zimskom roku..e sad me zanima..dali se može upisati s trogodišnjom školom cisco?i dali kod nas negdje u zg počinju predavanja u zimi..jer ruđer i algebra imaju upise u rujnu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: CISCO akademija Neznam dali se moze ili ne...la ti mogu rec samo jedno CISCO je bezvezee!!! Sam ces bacit pare be z veze ja imam polozena 4 stupnja is CISCA i nista mi to ne znaci......nisu me ama bas nista naucili....a sve ispite smo rijesavali tako da smo nasli odgovore na netu...
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CISCO akademija hmm kazhesh 4 stupnja,a koja to ak se smije znati?? meni je kum položio ccna..josh nije završio niti vojsku dobio je ponude za posao... mogu upisati danas sam bio u rudjeru..e sad..mene zanima dali upisati u ruđeru,končaru,algebri ili net akademiji? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: CISCO akademija Citat:
Što se tiče skilla, završni se isto piše preko kompa. Meni je predavač iz cisca bio katastrofa, sve je radio nabrzinu i traljavo. Ja sam to upisao na net akademiji i nju ti ne bih previše preporučio. Ne znam po meni je to bacanje novaca, a ti sam odluči isplatili ti se to upisati i misliš li se mrežama baviti. Znam da taj certifikat vrijedi 2 do 3 godine ako se ne varam pa ga ponovno moraš pohađati
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: CISCO akademija Prvi stupanj su ti osnove računalnih mreža, drugi stupanj odnosno semestar su ruteri, sve o njima, treći stupanj su svičevi, a četvri je wirelles ili sigurnost mreža, ovisno šta želiš uzeti. Sigurnost je dosta teža od ova tri modula.
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: CISCO akademija Imas CCNA1-CCNA4, pa kos poslije toga moras placat za zavrsni ispit iko 200 dolara..ja sam isao u koncaru...totalno bezbveze...predavaci su koma....uzas.....odi na cisco.netacad.net pa si prouci malo.
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
![]() | Re: CISCO akademija Na Netakademiji (cisco akademija) ti krecu grupe svako malo, tj. kada se neka grupa popuni krene i to je to. Instruktori su dobri, ima nekoliko super likova koje znam, neke neznam toliko dobro ali generalno su svi ok. Sto se tice opreme, vjerojatno sve cisco akademija u HR nemaju opreme koliko ima na Netakademiji. Nema ti preduvjeta za upis sto se tice srednje. Ako upises TVZ onda imas dosta povoljne cijene za studente TVZa. I prizna ti se kao praksa. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CISCO akademija ma ima razlika sa školom..bez 4tverogodišnje mosh upisat samo za nekog operatera..mah neznam..kasno je neda mi se sad razmishljat ali valjda chu se iz rudjera prebacit u algebru a i netakademija mi je daleko |
| | |
![]() |
| Tagovi: akademija, cisco |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!