Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi CISCO akademija u Društvo forumu; ovak..vidim da su svugdje upisi u rujnu..ja ne vjerujem da ću sada uspjeti maturiratu jer se previše ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-08-07, 13:37   #1 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
CISCO akademija

ovak..vidim da su svugdje upisi u rujnu..ja ne vjerujem da ću sada uspjeti maturiratu jer se previše zajebvam tak da ću biti gotov u zimskom roku..e sad me zanima..dali se može upisati s trogodišnjom školom cisco?i dali kod nas negdje u zg počinju predavanja u zimi..jer ruđer i algebra imaju upise u rujnu
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:09   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 19
Poruka: 35
Denis88 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Denis88 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Denis88
Re: CISCO akademija

Neznam dali se moze ili ne...la ti mogu rec samo jedno CISCO je bezvezee!!! Sam ces bacit pare be z veze ja imam polozena 4 stupnja is CISCA i nista mi to ne znaci......nisu me ama bas nista naucili....a sve ispite smo rijesavali tako da smo nasli odgovore na netu...
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 16:14   #3 (permalink)
nema me...

Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

hmm kazhesh 4 stupnja,a koja to ak se smije znati??
meni je kum položio ccna..josh nije završio niti vojsku dobio je ponude za posao...

mogu upisati danas sam bio u rudjeru..e sad..mene zanima dali upisati u ruđeru,končaru,algebri ili net akademiji?
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 08:04   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,835
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Denis88 Pogledaj Poruke
Neznam dali se moze ili ne...la ti mogu rec samo jedno CISCO je bezvezee!!! Sam ces bacit pare be z veze ja imam polozena 4 stupnja is CISCA i nista mi to ne znaci......nisu me ama bas nista naucili....a sve ispite smo rijesavali tako da smo nasli odgovore na netu...
Slažem se, i ja imam položeno 3 stupnja cisca i mogu reći da je to bacanje novaca u vjetar. Ništa te neće naučiti sve moraš sam, svi odgovori iz ispita su na netu, čak imaš final na netu.

Što se tiče skilla, završni se isto piše preko kompa.

Meni je predavač iz cisca bio katastrofa, sve je radio nabrzinu i traljavo. Ja sam to upisao na net akademiji i nju ti ne bih previše preporučio.

Ne znam po meni je to bacanje novaca, a ti sam odluči isplatili ti se to upisati i misliš li se mrežama baviti.

Znam da taj certifikat vrijedi 2 do 3 godine ako se ne varam pa ga ponovno moraš pohađati
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 12:39   #5 (permalink)
nema me...

vrijedi 2-3godine a traje 8 mjeseci??
3 modula ili bash tri stupnja,koja 3 stupnja???
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 21:06   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,835
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Prvi stupanj su ti osnove računalnih mreža, drugi stupanj odnosno semestar su ruteri, sve o njima, treći stupanj su svičevi, a četvri je wirelles ili sigurnost mreža, ovisno šta želiš uzeti.

Sigurnost je dosta teža od ova tri modula.
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 10:07   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 35
Denis88 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Denis88 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Denis88

Imas CCNA1-CCNA4, pa kos poslije toga moras placat za zavrsni ispit iko 200 dolara..ja sam isao u koncaru...totalno bezbveze...predavaci su koma....uzas.....odi na cisco.netacad.net pa si prouci malo.
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 22:04   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
vladoo se izdvaja iz mase

Na Netakademiji (cisco akademija) ti krecu grupe svako malo, tj. kada se neka grupa popuni krene i to je to. Instruktori su dobri, ima nekoliko super likova koje znam, neke neznam toliko dobro ali generalno su svi ok. Sto se tice opreme, vjerojatno sve cisco akademija u HR nemaju opreme koliko ima na Netakademiji.

Nema ti preduvjeta za upis sto se tice srednje. Ako upises TVZ onda imas dosta povoljne cijene za studente TVZa. I prizna ti se kao praksa.
vladoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 01:49   #9 (permalink)
nema me...

ma ima razlika sa školom..bez 4tverogodišnje mosh upisat samo za nekog operatera..mah neznam..kasno je neda mi se sad razmishljat ali valjda chu se iz rudjera prebacit u algebru

a i netakademija mi je daleko
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:11   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 159
kljic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kljic

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
hmm kazhesh 4 stupnja,a koja to ak se smije znati??
meni je kum položio ccna..josh nije završio niti vojsku dobio je ponude za posao...

mogu upisati danas sam bio u rudjeru..e sad..mene zanima dali upisati u ruđeru,končaru,algebri ili net akademiji?
u koncaru ces lako proc odi u koncar
kljic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: akademija, cisco

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103