Upiši školu stranih jezika. Tamo će ti sve reći.
I ne razumijem, kakva to pravila o čitanju? Ili znaš čitati ili ne znaš. Znaš kako koja riječ izgleda na papiru, kako se piše i u riječniku imaš označeno kako se izgovara.
Raspravljate o temi Čitanje engleskog u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Da li postoje neka pravila u čitanju engleskog... Mi smo nešto radili na satu npr. ako se samoglasnik ispred naglašenog ...
Upiši školu stranih jezika. Tamo će ti sve reći.
I ne razumijem, kakva to pravila o čitanju? Ili znaš čitati ili ne znaš. Znaš kako koja riječ izgleda na papiru, kako se piše i u riječniku imaš označeno kako se izgovara.
Imas u rjecniku kako se koja rijec izgovara, a posebno slova kako se izgovaraju, imas na netu audio zapise tih stvarcica, no ako zbilja neko slovo/rijec ne nades, mozes tu pitati..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
lol
markirao satove engleskog? koliko imaš godina?!?
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Mnogi ljudi ne znaju citati engleski, nemaju tu praksu, tako da, ice, aj nemoj, ok?![]()
Baš... Sada ga napadaš a možda mu to nije primarni strani jezik kojeg je učio...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Engleski ces bolje citat sa zvakom u ustima...ja ti kazem...![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
![]()
@ vibice - nauči se, kako tako... za 2 svi mogu
ja sam engleski imala od 4. razreda. do 6. razreda mi je predavao nastavnik koji je svaki sat pio kavu i doslovno čitao novine,,, nama bi samo rekao zadatke. imala sam 5, nisam imala pojma ni čitat, ni gramatiku... u 7. i 8. smo tek dobili odličnog nastavnika. naučila sam max i na kraju među najboljima u rezredu i u školi općenito. tako da znam da se iz ničega može doći, uz malo truda i volje barem na minimum... ja sam imala previše motivacije da bi stala na onome što mi je bilo dovoljno i za, i više nego zasluženu peticu nego sam i na dodatnu dospjela.
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Neki su imali profesora, kao tvog prvog cijelo vrijeme, zato prekini sa tim svojim "ja sam ovo, ja sam ono". On nije ti, ok?
Oh my god...touchdown![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!