| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi da li bi netko htio napravit prezentaciju? u Društvo forumu; ovako...imam jednu veeeeeeeeeeeeliku molbu...posto sam u velikoj stisci s vremenom i stvarno ne stignem napravit,htio sam pitat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | da li bi netko htio napravit prezentaciju? ovako...imam jednu veeeeeeeeeeeeliku molbu...posto sam u velikoj stisci s vremenom i stvarno ne stignem napravit,htio sam pitat da li netko ima volje i vremena napraviti mi kratku prezentaciju od jedno desetak slajdova za obranu maturalne radnje? obrana mi je u ponedjeljak...i valjda ce se javit neka dobra dusa...poslao bih vam sav materijal i sve bih vam naznacio sto treba ubaciti u prezentaciju, na vama je samo da napravite tu prezentaciju...molim vas...ako itko ima volje,vremena...bio bih vam do groba zahvalan... prezentacija treba biti u powerpointu..to nisam napisao |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi netko htio napravit prezentaciju? 100kn i imas ju ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li bi netko htio napravit prezentaciju? do ponedjeljka imas cajta koliko god hoces.. da ti ne mozes sjest 10 min za komp i kopi pejstat nesto malo najvaznijeg teksta u tih par slajdova ja jednostavno ne vjerujem ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | Re: da li bi netko htio napravit prezentaciju? Citat:
vjeruj mi..stvarno nemam... da imam, ne bih bio trazio ovako pomoc... ocajan sam...stvarno mi treba..ajde molim vas..ako netko ima visak vremena... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi netko htio napravit prezentaciju? za to ima jasna cijena koja ti iznosi 100kn, sumnjam da ce se netko zafrkavat s tim radi nekog ko je tek dosa na forum i s kim se ne zna... tako da ako nsi voljan platit ne znam sto trazis tu...?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li bi netko htio napravit prezentaciju? bas.. kakti "nema vremena" ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.