| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Da se protiv nekog učitelja/profesora potpisuje peticija , bi li je potpisali? u Društvo forumu; Ovisi o profesoru.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Biste li potpisali peticiju protiv profesora/učitelja? | |||
| Da | | 4 | 25.00% |
| Ne | | 0 | 0% |
| Ovisi o profesoru/učitelju | | 12 | 75.00% |
| Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da se protiv nekog učitelja/profesora potpisuje peticija , bi li je potpisali? Bi i jesam. Neki ljudi stvarno nisu za profesore... Al ovo DA i Ovisi o profesoru/ucitelju mislim da bi trebalo ic pod isto jer se to podrazumijeva.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da se protiv nekog učitelja/profesora potpisuje peticija , bi li je potpisali? bi 100% jel nisam nikad bila ulizica i ulizice mi idu na živce... ja sam i tjela peticiju protiv raske da se kuja smijeni ali jbg niko nije imo muda...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da se protiv nekog učitelja/profesora potpisuje peticija , bi li je potpisali? a ono ovisi o profesoru jer ima stvarno ljudi kojima triba zabraniti "raditi" tocnije unistavat malde ljude,a opet u drugu ruku ima toliko genijalnih profesora koji te uspiju zainteresirat za predmet i stvarno se trude tako da stvarno ovisi o profesoru.
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da se protiv nekog učitelja/profesora potpisuje peticija , bi li je potpisali? Bi isključivo ako ja smatram da je treba potpisat, a ne zato jer većina potpisuje.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.