| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi današnji raspored u Društvo forumu; Šta danas imate ili ste imali od sati u školi/faksu? ja imam: 1. matematika 2. matematika 3. hrvatski 4. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | današnji raspored Šta danas imate ili ste imali od sati u školi/faksu? ja imam: 1. matematika 2. matematika 3. hrvatski 4. hrvatski 5. sat razrednika 6. engleski
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: današnji raspored Ništa
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: današnji raspored 1. povijest 2. povijest 3. hrvatski 4. hrvatski 5. matematika 6. matematika
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: današnji raspored ovo je već 2. godina da nam to rade. raspored za jutarnju smjenu još nemam, ali ova je preodvratna. uopće mi se neda ići u školu. cijeli dan blok sati i to najgori predmeti
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: današnji raspored Citat:
1 fizikalna kemija 2 engleski 3 engleski 4 prehrana 5 geografija 6 geografija 7 sat razrednika
__________________ ŠTO BOG DADE I SREĆA JUNAČKA(ban Jelačić) | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: današnji raspored danas imao samo dva sata hrvatskog i sutra dva sata matematike ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.