| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; Ja mislim da idem.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Da znam gdje i šta, možda bi otišao, ali pošto je kod nas sve tako dobro organizirano, bojim se da me štrajk neće vidjet ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Samo dajte... imam ja bianco ispričnicu kom treba ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? svi kod dr. gige! ![]() ne mogu ići jer radim. vjerojatno bih išao s curom da imam slobodnog vremena. svako ovakav izravan izraz javnog mnijenja građana sa zahtjevima usmjerenima k političkoj vlasti ima moje poštovanje i ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? jel je štrajk? ja neam pojma ništa o tome,ali ako je..... uuuuu...još bolje...di je i kad?
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Citat:
Citat:
__________________ CHAMP10NS UN17ED | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: demokracija, s trajk, studenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.