Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; Ja mislim da idem....

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 08:41   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,521
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Današnji štrajk studenata, idete li?

Ja mislim da idem.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 08:44   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 5,200
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Današnji štrajk studenata, idete li?

Da znam gdje i šta, možda bi otišao, ali pošto je kod nas sve tako dobro organizirano, bojim se da me štrajk neće vidjet
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 08:54   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,904
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

bilo jutros nesto na televiziji o tom, hmm što kažete da se i srednjoškolci pridruže?
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 08:55   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 5,200
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Samo dajte... imam ja bianco ispričnicu kom treba
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:16   #5 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

svi kod dr. gige!

ne mogu ići jer radim. vjerojatno bih išao s curom da imam slobodnog vremena.

svako ovakav izravan izraz javnog mnijenja građana sa zahtjevima usmjerenima k političkoj vlasti ima moje poštovanje i
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:18   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

jel je štrajk? ja neam pojma ništa o tome,ali ako je..... uuuuu...još bolje...di je i kad?
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:19   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,559
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

ja idem bas mi frendovi ajvili da ce i oni ici...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:20   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

a naći danas nema predavanja na faxu??? de recite nešt detaljnije...
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:20   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 185
Moneypenny se izdvaja iz mase

ja nemrem. ja sam diplomirala 1998. al podupirem sve štrajkaše od doma.
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:21   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,904
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
a naći danas nema predavanja na faxu??? de recite nešt detaljnije...
evo nešto
Citat:
NAKON što je ministar Dragan Primorac pristao na glavne zahtjeve studenata, oni ipak ne odustaju te će izaći na ulice Zagreba kako bi se izborili za ispunjenje i ostalih zahtjeva. Kažu kako će - i nakon izlaženja ministarstva u susret - prodvjedovati jer su njihovi problemi sustavno ignorirani tri godine.

Primorac je jučer s Rektorskim zborom dogovorio kako će diplomski studij biti besplatan za sve studente, da će kvote biti veće nego za preddiplomski studij, odnosno da će diplomski moći upisati svi oni studenti koji ispune uvjete. Također, upisi će trajati sve do početka II. semestra akademske godine 2008./2009.

Kako nam je rekao jedan od organizatora današnjih prosvjeda, Krešimir Marinković s biološkog odsjeka PMF-a, ovi zahtjevi koje je ispunio Primorac su samo vrh sante leda. Studenti traže donošenje pravilnika o diplomskom i preddiplomskom studiju, popis ustanova na kojima se mogu zaposliti prvostupnici, ustavno pravo da sudjelujemo u kreiranju nastavnog programa te traže da se omogući mobilnost studenata i edukaciju nastavnika.

U današnjem priopćenju organizatori prosvjeda napominju da su ga pomno planirali četiri mjeseca te da ih nisu potakli prosvjedi srednjoškolaca nego sustavno ignoriranje njihovih problema u posljednje tri godine. Upozoravaju da ih Sveučilište nije niti jednom kontaktiralo dok je ministarstvo predložilo sastanak i podržalo njihove zahtjeve. Što se tiče jučerašnjih odluka Primorca i Rektorskog zbora studenti upozoravaju da nisu dobili dokument u kojem stoji da će se oni ispuniti.

Ograđuju se od suradnje s bilo kakvim političkim strankama i njihovim pomladcima, te naglašavaju da je svrha prosvjeda isključivo borba za temeljna studentska prava te ističu da je trogodišnje neodgovorno provođenje bolonjskog procesa nedopustivo jer tu cijenu plaćaju samo studenti.

Ministar bi sa studentima u šetnju

Primorac je jučer rekao kako studenti imaju ustavno pravo na prosvjed, ali da su ispunjeni svi zahtjevi studenata te nemaju razloga za prosvjed.

"Studenti danas mogu u šetnju sunčanim predjelom grada i ako bude vremena mogu im se pridružiti, samo ne znam protiv koga će prosvjedovati kada dođu pred zgradu ministarstva. Studenti mogu biti mirni, jer su saslušani i jer su ispunjeni svi njihovi zahtjevi", kazao je Primorac.

Na sastanku su jučer bili i predstavnici Studentskog zbora koji su poručili kolegama studentima kako sada nemaju razloga za prosvjed te kako bi se trebali obratiti dekanima, odnosno rektoru.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: demokracija, s trajk, studenti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103