Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; Koliko sam ja to skužio ide prosvjeduje se u 12h, i skuplj se ispred faksova, al nisam bas siguran ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 10:23   #11 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Današnji štrajk studenata, idete li?

Koliko sam ja to skužio ide prosvjeduje se u 12h, i skuplj se ispred faksova, al nisam bas siguran u to...
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:25   #12 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tnx lol
giga-da u 12 sad sam čitala i na netu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:26   #13 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,506
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

u zagrebu se prvo ispred faxova po ispred mimare, p.s. ne razumin zasto kad je tu blizu ministarstvo skolstva mislim da bi bilo puno efektivnije da je tu...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:30   #14 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Date:
Wednesday, May 7, 2008
Time:
12:00pm - 5:00pm
Street:
Rooseveltov trg 5
City/Town:
Zagreb, Croatia

Pozivamo sve građane, đake, studente, roditelje na MIRNI javni prosvjed!
Ovaj prosvjed nije usmjeren protiv bolonje, nego želi poboljšati bolonju.

PROSVJEDA ĆE BITI!!!
TTRI GODINE SUSTAVNOG IGNORIRANJA NE MOGU SE ISPRAVITI PREKO NOĆI!!

Naši zahtjevi:
- poštovanje uvjeta po kojima smo upisani
- omogućenje upisa diplomsog studija svim studentima, bez plaćanja školarine uz jedini uvjet položen preddiplomski studij
- po završetku studija stjeće se titula "magistar struke"
- RAVNOPRAVNO SUDJELOVANJE U KREIRANJU NASTAVE
- javne ankete o kvaliteti nastavnika
- poštivanje studentskih prava
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:31   #15 (permalink)
Black Tattoo

Wednesday, May 7, 2008
Time:
1:00pm - 3:00pm
City/Town:
Split, Croatia

POZIVAMO SVE STUDENTE DA NAM SE PRIDRUŽE U „TIHOJ POVORCI“ :

1.MOLE SE STUDENTI DA DOĐU SA BIJELIM MAJICAMA BEZ NATPISA

2.NALAZIMO SE U 13:00 h KOD PARKA „EMANUELA VIDOVIĆA“

PREDVIĐENA RUTA KRETANJA „TIHE POVORKE“ JE: PARK E.VIDOVIĆA-KAZALIŠTE-REKTORAT-PRIMA………….

NAGLAŠAVAM OVO JE SAMO „TIHA POVORKA“ KAO ZNAK SOLIDARNOSTI SA ZAGREBOM I OSTALIM GRADOVIMA……

MI NEMAMO PRAVNO TIJELO KOJE CE NAS ZASTUPATI STOGA MOLIM SVE DA NE NOSE NIKAKVE ZVIŽDALJKE TE DA NE BUČE JER OVO MORA BITI BAŠ „TIHA POVORKA“…………

MOLIMO ZA BOLOGNU SV.DUJI JER SE NEMAMO KOME MOLIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu odbio dati podršku te se ogradio od prosvjeda!

Na sastanak ispred Građevinsko-arhitektonskog fakulteta odazvalo se skoro 30 studenata sa skoro svih fakulteta Splitskog Sveučilišta. Na poziv Odbora je došao i sam predsjednik Studenskog zbora Sveučilista u Splitu Petar Razović koji je izrazio negodovanje zbog prosvjeda, te se još jednom ogradio od studenata. Na zahtjev Odbora sutra u 17 h na Ekonomskom fakultetu će se održati Izvanredna sjednica Studentskog zbora na kojoj će se članovi Studentskog zbora naći sa predstavnicima svih studija u Splitu, koji će iznjeti svoje zahtjeve, ali bez predsjednika Studentskog zbora koji ima važnijih obveza! Kako se danas održavala sjednica Senata Sveučilišta, u zgradi Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, sastanku se pridružio sam rektor Ivan Pavić, koji je ohrabrio studente te ih podržao. Rektor je pozvao studente da mu se direktno obrate sa svojim problemima i to mimo Studenskog zbora kako je on rekao : „koji ne radi svoj posao!“. Nakon par riječi rektora, Predsjednik Studenskog Zbora napušta sastanak, unatoč rektorovim naporima da pokaže da je Sveučilištu do njegovih studenata stalo.
Odbor je odlučio da se prosvjed ne može održat onako kako je zamišljeno.
Naime u cijeloj Hrvatskoj Studentski zborovi prijavljuju održavanje prosvjeda, a samo splitski SZ ne želi podržati svoje studente.
Stoga je odlučeno da će se održati tiha povorka sa jednim jedinim transparentom „Sveti Duje, moli za nas! Studenti“ Povorka će krenuti iz parka Emanuela Vidovića u 13 sati. Pozivaju se studenti da obuku bijele majice.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:33   #16 (permalink)
Black Tattoo

Date:
Wednesday, May 7, 2008
Time:
12:00am - 5:00pm
Street:
Glavni gradski trgovi
City/Town:
Zagreb, Croatia

STUDENTI SU KATEGORIJA LJUDI KOJE SE TRENUTNO NAJMANJE DOŽIVLJAVA!
BITI STUDENT NE ZNAĆI BITI ROB LOŠE POLITIKE I KRIVIH ODLUKA!
NEK SE ZNA DA POSTOJIMO I DA SMO LJUDI KOJI SE BRINU ZA SVOJU BUDUĆNOST,A NE POKUSNI KUNIĆI ZATVORENI U KAVEZU MANIPULACIJE!
POBRINIMO SE ZA SVOJU BUDUĆNOST SADA KAKO NAM NE BI BILO ŽAO KASNIJE!
POKRENIMO SE I POKAŽIMO JAVNOSTI DA SMO BISTAR I NEIZMANIPULIRAN UM!
ŽELIMO DA SE POŠTUJU UVJETI PO KOJIMA SMO UPISALI STUDIJ!
IZAĐIMO NA TRGOVE!
BIVŠI STUDENTI, RODITELJI, B.a.B.e, DIDE, NOVINARI, VATROGASCI, STATIČARI, KNJIŽNIČARKE, GAY.HR - PODRŽITE NAS !

U sklopu drugih studentskih prosvjeda koji ce se odrzat taj dan pozivaju se svi studenti da 7.5. dodju u 12. sati ispred faksa ILI NA TRGOVE i bukom izraze nezadovoljstvo protiv bolonje i TRAZE SVOJA PRAVA.
Ponesite zvizdaljke ili bilo sto sto proizvodi veliku buku. IZADJI VANKA!!!!!

AKO TE NISU SJEBALI U OVOJ ITERACIJI IZVODJENJA BOLONJSKOGA PROCESA IDUCE GODINE HOCE. IZADJI NA CESTE GRADA U KOJEM STUDIRAS I BUKOM ZAHTJEVAJ SVOJA PRAVA.
JER STUDENTI NISU AMORFNA MASA. NISU BAR STO SE MENE TICE. A TEBE?

znam da je opsirno al evo da svi vide detalje
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:38   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,980
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Mi smo na Korzu, kod Erste...

Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:28   #18 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Nisam isao, ali već drugi puta čujem hitnu da prolazi, garant su neki neredi izbili
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:37   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Neću ić na sastanak, al neću ni na faks i reć ću da sam bio na prosvjedu

Da...jednostavno sam zao
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:02   #20 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

A ja sigurno neću doć jer sam danas imao ispit, imam ga i sutra i prekosutra, tako da ništa od prosvjeda za mene
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: demokracija, s trajk, studenti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111