Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; lol neznam uopće zašto se prosvjeduje koliko ja znam jučer je Primorac prihvatio sve najvažnije zahtjeve imam dojam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 12:25   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,197
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto
Re: Današnji štrajk studenata, idete li?

lol neznam uopće zašto se prosvjeduje

koliko ja znam jučer je Primorac prihvatio sve najvažnije zahtjeve

imam dojam da se prosvjeduje samo da se prosvjeduje, a nitko nije točno rekao zbog čega uopće
čini se da je u trendu, srednje škole su pa sad moraju i studenti

ja sam rađe ostao doma u krevetu do jedan
Star 07-05-08, 14:02   #22 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 5,843
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

prosvjed u zg je bija los... bar po meni prebrzo su se svi rasprsili i nije bilo dovoljno ljudi al eto bar san se malo izvika
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 14:53   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,307
dark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz mase

Da sam student i ja bih išao na prosvijed, ako ništa drugo sigurno bih u toj gužvi koju studenticu upoznao.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 14:59   #24 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

bija je i neki lik cirka 70 god sve mudro promatra i pljeska... steta sto ga nisan slika... al opet mozda je i on student
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 15:24   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,626
Arylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Evo me natrag, prosvjed u Rijeci je trajao od 12:00 do otprilike 13:15, lijepo smo zaustaviti promet i promarširali od Korza do Rektorata, tamo su nas pokušali umirit i u konačnici su pozvani predstavnici fakulteta na dogovor. Pregovori još uvijek traju

Stavim slike i filmiće kad mi se baterija napuni.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 15:29   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,816
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Ja nisam išao jer nisam znao kad je okupljanje i gdje.

Kako san se danas digo u podne, već je bilo kasno da odem s nekin da dam podršku kolegama na bolonji.
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 15:58   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 183
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
prosvjed u zg je bija los... bar po meni prebrzo su se svi rasprsili i nije bilo dovoljno ljudi al eto bar san se malo izvika
Posto se radilo o MIRNOM prosvjedu, vrijeme pocetka i zavrsetka mora bit dogovoreno i ispostovano. A sto se tice ljudi ne razumijem di si bio i kud gledo. Od pocetnih dogovora nas 200 biologa doslo je do rulje od preko 3000 studenata sa desetak zagrebackih fakulteta. Dugo se u Hrvatskoj studenti nisu ujedinili na ovakav nacin.

Prosvjed je bio pun pogodak i potpuni uspjeh!
Svaka cast i veliko hvala svima koji su dosli i borili se za svoja prava!

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:16   #28 (permalink)
Black Tattoo

3000 ljudi je cca 30% ekonomije tako da je bilo u premalom broju... sve u svemu nije bilo lose, vidit cemo jos koliki je pogodak bija prosvjed
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 16:59   #29 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 5,814
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

kod nas nije bio štrajk,mi imali fucking predavanje... ja bila sam na 1 satu i ošla...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 17:36   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
lol neznam uopće zašto se prosvjeduje

koliko ja znam jučer je Primorac prihvatio sve najvažnije zahtjeve

imam dojam da se prosvjeduje samo da se prosvjeduje, a nitko nije točno rekao zbog čega uopće
čini se da je u trendu, srednje škole su pa sad moraju i studenti

ja sam rađe ostao doma u krevetu do jedan
ma da baš se zato prosvjedovalo danas...vidjeli srednjoškolce pa ono ajmo i mi prosvjedovat

evo da ti ne pišem jer mi se iskreno ne da, kopirao sam razloge prosvjedovanja:

"Nekoliko stotina studenata danas je prosvjedovalo i u središtu Rijeke. Tražili su da se poštuju uvjeti po kojima su upisali studij, da se svakom studentu omogući upis na diplomski studij bez plaćanja školarine te da jedini uvjet za upis diplomskog studija bude završen preddiplomski ispit.

Kako kažu, traže i titule prepoznatljive na tržištu rada, što se odnosi na vrednovanje titule prvostupnika, potom ravnopravno sudjelovanje u kreiranju nastave, da rezultati anketa o kvaliteti nastave budu javni, a da studenti sudjeluju u njihovoj provjeri. Zahtijevaju i poštivanje studentskih prava i poboljšanje kvalitete nastave te odnosa profesor-student.

Riječki studenti još traže i izjednačenje studentskog standarda u Rijeci s onim u Zagrebu. Među ostalim, kažu, to se odnosi na uvođenje besplatnog gradskog prijevoza u Rijeci za studente, po uzoru na Zagreb. Riječki studenti još traže i više mjesta u studentskim domovima. Izrazili su i nezadovoljstvo provedbom izbora za studentska vijeća i radom tih vijeća."

i za primjer-na jednom faxu je desetak studenata prosvjedovalo ispred faxa i zbog toga su dobili ukor pred isključenje sa faxa...

ljudima je dopizdila Bolonja i pobunili su se...imaš pravo jučer je ministar pristao na zahtjeve a naši su političari puni kredibiliteta da čim nešto obećaju mi samo kažemo "hvala, baš ste divni"

i danas su uglavnom na prosvjedu u Rijeci dominirali studenti Filozofskog faxa...a 30-tak medicinara(žalosno) je dalo podršku svojim kolegama

i evo par slika
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00501.jpg (103.8 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00503.jpg (103.2 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00506.jpg (130.6 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00507.jpg (111.2 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00508.jpg (124.4 KB, 9 pogleda)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: demokracija, s trajk, studenti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108