| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; lol neznam uopće zašto se prosvjeduje koliko ja znam jučer je Primorac prihvatio sve najvažnije zahtjeve imam dojam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? lol neznam uopće zašto se prosvjeduje koliko ja znam jučer je Primorac prihvatio sve najvažnije zahtjeve imam dojam da se prosvjeduje samo da se prosvjeduje, a nitko nije točno rekao zbog čega uopće čini se da je u trendu, srednje škole su pa sad moraju i studenti ![]() ja sam rađe ostao doma u krevetu do jedan ![]()
__________________ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? prosvjed u zg je bija los... bar po meni prebrzo su se svi rasprsili i nije bilo dovoljno ljudi al eto bar san se malo izvika ![]()
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? bija je i neki lik cirka 70 god sve mudro promatra i pljeska... steta sto ga nisan slika... al opet mozda je i on student
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Evo me natrag, prosvjed u Rijeci je trajao od 12:00 do otprilike 13:15, lijepo smo zaustaviti promet i promarširali od Korza do Rektorata, tamo su nas pokušali umirit i u konačnici su pozvani predstavnici fakulteta na dogovor. Pregovori još uvijek traju ![]() Stavim slike i filmiće kad mi se baterija napuni. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Ja nisam išao jer nisam znao kad je okupljanje i gdje. Kako san se danas digo u podne, već je bilo kasno da odem s nekin da dam podršku kolegama na bolonji.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Citat:
Prosvjed je bio pun pogodak i potpuni uspjeh! Svaka cast i veliko hvala svima koji su dosli i borili se za svoja prava!
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? 3000 ljudi je cca 30% ekonomije tako da je bilo u premalom broju... sve u svemu nije bilo lose, vidit cemo jos koliki je pogodak bija prosvjed
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Citat:
![]() evo da ti ne pišem jer mi se iskreno ne da, kopirao sam razloge prosvjedovanja: "Nekoliko stotina studenata danas je prosvjedovalo i u središtu Rijeke. Tražili su da se poštuju uvjeti po kojima su upisali studij, da se svakom studentu omogući upis na diplomski studij bez plaćanja školarine te da jedini uvjet za upis diplomskog studija bude završen preddiplomski ispit. Kako kažu, traže i titule prepoznatljive na tržištu rada, što se odnosi na vrednovanje titule prvostupnika, potom ravnopravno sudjelovanje u kreiranju nastave, da rezultati anketa o kvaliteti nastave budu javni, a da studenti sudjeluju u njihovoj provjeri. Zahtijevaju i poštivanje studentskih prava i poboljšanje kvalitete nastave te odnosa profesor-student. Riječki studenti još traže i izjednačenje studentskog standarda u Rijeci s onim u Zagrebu. Među ostalim, kažu, to se odnosi na uvođenje besplatnog gradskog prijevoza u Rijeci za studente, po uzoru na Zagreb. Riječki studenti još traže i više mjesta u studentskim domovima. Izrazili su i nezadovoljstvo provedbom izbora za studentska vijeća i radom tih vijeća." i za primjer-na jednom faxu je desetak studenata prosvjedovalo ispred faxa i zbog toga su dobili ukor pred isključenje sa faxa... ljudima je dopizdila Bolonja i pobunili su se...imaš pravo jučer je ministar pristao na zahtjeve a naši su političari puni kredibiliteta da čim nešto obećaju mi samo kažemo "hvala, baš ste divni" i danas su uglavnom na prosvjedu u Rijeci dominirali studenti Filozofskog faxa...a 30-tak medicinara(žalosno) je dalo podršku svojim kolegama i evo par slika
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: demokracija, s trajk, studenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

al eto bar san se malo izvika