| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; Na svakoj slici mi barem jedan kolega/kolegica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? kaj se sve nebu izmislilo sam da se nejde na predavanja..jao ja bi krenul u rat protiv vas.. neam x-ica..aa kaj bi onda bilo a ?? prpa jebote
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Pajo, odlicno je sto se i u Rijeci odrzao prosvjed! Kolko god bio manji odaziv nego u Zg, istovremeni prosvjedi u svim "fakultetskim" gradovima u Hrvatskoj salju jednu veliku poruku o bolonji i stanju visokog skolstva u divnoj nam zemljici, puno vecu nego da se prosvjed odrzao samo u Zagrebu. Bravo Rijeka!! ![]()
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Podržavam sve studente!!! I ja sam u neku ruku i sama još student, ali......ne idem....tj nisam bila
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? zaustavili promet u rijeci? ja se oko 1 bas spustao u grad i sve je bilo normalno, izgleda da sam propustio “marš” ![]() iduci put ima da pozovete i srednjoškolce!!
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? da, da nas skine s qurtza.. mos si mislit kako ce mrdnut oko skolskog sustava.. Citat:
razlozi postoje i navedeni su. meni je samo zao sto su se TEK SAD sjetili prosvjedovat.. sta su radili 3 godine?!?! trebali su nam srednjoskolci da se usudimo?? ma daaj! Citat:
nazalost tako izgleda.. i preocito je da od prosvjeda nece bit bas nikakve koristi.. ko nas yebe.. bitno da mi idemo u EU.. nit ce bolonja ikad bit ono sto bi trebala biti, niti ce drzavna matura to biti. sto je falilo starom sistemu? EU? to nije moj problem!
__________________ | ||
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? shelby, studentski prosvjed nema nikakve veze sa srednjoskolskim. Pretpostavka da studentima fale muda je prejadna. Za svoj fucks mogu rec da se mirnim putem pokusavalo postic nesto u zadnjih godinu dana kad je jos postojala nada u nekakav zaokret prema boljem, pred neka tri mjeseca postalo je jasno da je to nemoguce i pocelo je planiranje prosvjeda, mozda se to cini kao puno vremena, ali logistika oko tako neceg je ogromna, pogotovo ako zelis da sve ispadne kako treba, no uspjeli smo. Od prosvjeda ima koristi, a sad se vodi pravna bitka. Baci taj svoj skepticizam zasnovan na neinformiranosti u smece i pocni razmisljat pozitivno. A ovo prvo u vezi Primorca si u pravu potpuno.
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
![]() |
| Tagovi: demokracija, s trajk, studenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.