| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Današnji štrajk studenata, idete li? u Društvo forumu; Prosvjed je uglavnom bija organiziran priko Fejsa, tamo zan sazna za njega nekih 10 dana prije prosvjeda... bile sve informacije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Prosvjed je uglavnom bija organiziran priko Fejsa, tamo zan sazna za njega nekih 10 dana prije prosvjeda... bile sve informacije i sl.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Citat:
s ekonomije sam. ako je neki fax totalno neorganiziran onda je to definitivno ekonomija.. i frustracije tamo frcaju jos od prve godine, ali kao sto sam vec rekla - nije se poduzimalo nista.. zanima me kad se prije na bilo kojem faxu i sto se to poduzimalo prije ovog prosvjeda? ja stvarno pojma nemam.. zato i kazem da mi prosvjed djeluje ko da su nam skolarci trebali da nas poguraju.. sto mi je jadno...
__________________ | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? Gle, ja ne mogu znat sta se poduzimalo na tvom fucksu, to bi trebala znat ti ako vidis da su stvari lose i bitno ti je da se poprave, znam sta se poduzimalo na mom i reko sam u proslom postu. Sta su ti bitni detalji, broj peticija, broj ignoriranih zahtjeva i odjeba od dekana, imena studentskih predstavnika? Za filozofski jos znam da su svako malo imali neki svoj mali interni strajk i prosvjedic sto znaci da su pokusavali na slicne nacine ko i mi plus eto ti prosvjedi. Za druge ne znam
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Današnji štrajk studenata, idete li? da, velim da me zanimaju detalji, posto o njima nitko nista ne govori.. ne vjerujem da se ista korisno poduzimalo jer pretpostavljam da bi se za to i znalo.. svaka cast ako su tvoji na faxu mrdnuli ali mislim da i nakon ovog prosvjeda, pa cak i da idemo jos 10x prosvjedovat, nece primorac mrdnut qurcem oko provodjenja bolonje..
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: demokracija, s trajk, studenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.

ali mislim da i nakon ovog prosvjeda, pa cak i da idemo jos 10x prosvjedovat, nece primorac mrdnut qurcem oko provodjenja bolonje..