| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu u Društvo forumu; ajmo cugati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu ma kurac ![]() za ovu trojku je prodao portal, položio prvi, vidio da je teško i dopizdilo mu učit pa poratl pretočio u kuverte i sad mu se jebe... ![]() šala ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu Bravo ![]() Odi zaružit i napit se ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu Štreber ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu ALKOHOL?!!!! ![]() kad, što, gdje, s kim, s čim? ![]() EDIT: od uzbudjenja sam zaboravio čestitati ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 19-09-07 u 15:00. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu Što bi rekao horned: "Brao mali brao!!!!!" ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dao, godinu, ispite, juhuuu, najtezi, rijes io, sve, trojkom |
« Pomoć molim!!!!!
|
Plavokapica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.