Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Diplomski Rad u Društvo forumu; Evo, napokon mi je profesorica rekla da mogu uvezati rad, e a sad slijedi onaj još strašniji dio ili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-08, 11:28   #1 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,556
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Diplomski Rad

Evo, napokon mi je profesorica rekla da mogu uvezati rad, e a sad slijedi onaj još strašniji dio ili ne..??

jel ima ko kakva iskustva (dobra loša), kako stojite forumaši sa ovime???

ajmoooo da vas čuujeeeeem (nogometna groznica me tjera da postavljam normalna pitanja ko navijač sa tribine, katastrofa )
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:03   #2 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Diplomski Rad

Tema moga diplomskog rada je Argumenti za i protiv ređenja žena u suvremenoj teološkoj raspravi... no obzirom na to kako je moj mentor ažuran po tome pitanju imam osjećaj da će ovo fakat potrajati.

edit: Ako tko ima kakvu (dodatnu) literaturu za preporučiti ili neku knjigu vezanu uz tu temu za prodati bilo bi super da se javi na pm. Hvala

Zadnji Uredio dorina : 21-05-08 u 12:06.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 14:14   #3 (permalink)
wayward

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Tema moga diplomskog rada je Argumenti za i protiv ređenja žena u suvremenoj teološkoj raspravi... no obzirom na to kako je moj mentor ažuran po tome pitanju imam osjećaj da će ovo fakat potrajati.

edit: Ako tko ima kakvu (dodatnu) literaturu za preporučiti ili neku knjigu vezanu uz tu temu za prodati bilo bi super da se javi na pm. Hvala

ako naletim na nešto kad budem tražio o Buci Zrakoplova, budem ti javio , nego kakvu si to temu odabrala ili je nisi odabrala ili si odabrala mentora/mentoricu, koji si imala sistem, ja sam se sa ovom mojom zajebo do koske, nitko nije pisao ništa o tome..., katastrofa, niš literature, sve sa neta pa prevodi, uglavnom užas, nadam se dati nećeš ovako proći.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 15:26   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Evo, napokon mi je profesorica rekla da mogu uvezati rad, e a sad slijedi onaj još strašniji dio ili ne..??

jel ima ko kakva iskustva (dobra loša), kako stojite forumaši sa ovime???

ajmoooo da vas čuujeeeeem (nogometna groznica me tjera da postavljam normalna pitanja ko navijač sa tribine, katastrofa )
Ne znam koji fax ali diplomski je u većini slučajeva više nekako formalnost. Naravno treba znati o čemu si pisao ali nije strašno. Ja sam višu diplomirao prije 2. godine a za temu sam imao "Konflikt menadžment u poslovanju" iz Menadžmenta. Bio sam pred komisijom nekih 20 minuta a postavljali su mi sasvim oke pitanja za koje znaš odgovor ako si sam pisao dipl. Sad sam na viskoj i ne znam kako će biti...ali ne vjerujem da će biti drugačije obrana išta.

Uglavnom nije to ništa strašno. Kad si već došao do tuda... to je to. Lagano je.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 22:08   #5 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
nego kakvu si to temu odabrala ili je nisi odabrala ili si odabrala mentora/mentoricu, koji si imala sistem, ja sam se sa ovom mojom zajebo do koske, nitko nije pisao ništa o tome..., katastrofa, niš literature, sve sa neta pa prevodi, uglavnom užas, nadam se dati nećeš ovako proći.
Kako misliš kakvu temu?

Izabrala sam pisati diplomski kod profesora sa katedre ekumenske teologije, a kako sam prije bila na nekom seminaru kod protestanata (bilo je i sa katoličke i pravoslavne teologije cura također) i bilo je pitanje o položaju žena... tražila sam da mi da neku temu vezanu uz to.

Dao mi je literaturu, uz napomenu da ima toga još drugdje, ali otprilike to je to ali sam sistem rada (jer nisam imala seminare na toj katedri) čekam već jako, jako dugo.

Recimo da je pomalo pogubljen. Budem se slagala s njim
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 22:18   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,019
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Ja ne znam nikog tko je pao na obrani diplomskog.

Ne znam jeli se to uopce moze
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 09:43   #7 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Ne znam jeli se to uopce moze
Naravno da može ako uopće neznaš o čemu si navodno pisao.

Citat:
niš literature, sve sa neta pa prevodi, uglavnom užas
Welcome to my world bitch

Uglavnom, odlomak iz mog uvoda
Citat:
Cilj ovoga završnoga zadatka jest razvoj bash (Bourne Again Shell) skripti za izradu LiveUSB inačice IMUNES mrežnoga programa koja će se temeljiti na FreeBSD 7.0 operacijskome sustavu.
Moram li reć da o LiveUSB-u, a osobito o LiveUSB skripti nema ništa

Zadnji Uredio Vex : 24-05-08 u 09:46.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 09:46   #8 (permalink)
wayward

uuuuu super, gud lak
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 10:01   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,841
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Dobro Malik kaže, to je čista formalnost...imala sam tri člana komisije, pitali su me koji je bio razlog odabira te teme dipl. rada i postavili nekoliko sasvim normalnih pitanja vezanih uz tu temu. Atmosfera ti je lezerna i nije kao na klasičnim ispitima. To je bio prvi put da mi je neki prof. čestitao
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 10:54   #10 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja bi trebala kao početi pisati diplomski, ali mi se ne da da me ubiješ... moja tema je "filozofsko-političke rasprave njemačkih idealista, te njihov utjecaj na današnju filozofiju. " Veselo, veselo. Izabrala sam samo neke filozofe, ali ima dosta toga za pročitati na švapskom. A on zna biti težak, pogotovo stručni pojmovi

Ja nisam izabrala svoju temu nego mi ju dao mentor, ali on je legenda i ne tlači previše tako da mislim da neće biti nikakvih specijalnih problema. U biti se rad sastoji od čitanja dvije knjige i prevođenja nekih djelova. No dobro. Ne da mi se.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: diploma, fakultet, radnja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114