Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 31

Državna matura

Raspravljate o temi Državna matura u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; ma jebo sve to, neću je ni polagat, iden radit nakon srednje...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sayrex
    Datum registracije
    23-07-07
    Starost
    20
    Poruka
    565
    Liked
    0 times

Re: Državna matura

ma jebo sve to, neću je ni polagat, iden radit nakon srednje
    “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“

Starter Avatar od korisnika petra pan
    Datum registracije
    26-12-08
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Otkrila sam jedan zanimljiv forum, diskutira se o drzavnoj maturi http://drzavna-matura.com/index.php
    Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kog treba ostati slobodan.

Starter
    Datum registracije
    07-10-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Drzavna matura

Evo da pokrenem thread o ovoj vaznoj temi za sve srednjoskolce.

Vise mozete saznati i na http://www.drzavna-matura.com

tema postoji pa prebacujem, icegirl
    Zadnji Uredio icegirl : 25-10-09 u 23:59

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: Drzavna matura

Glupost.

Još jedna u nizu dupelizačkih aktivnosti koje činimo kako bi se približili Europi.
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Starter
    Datum registracije
    27-03-08
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
    Glupost.

Još jedna u nizu dupelizačkih aktivnosti koje činimo kako bi se približili Europi.
    U pravu si.

Ja sam se još više zasro, položio sam školsku maturu prošle godine (strukovna škola) a ove mislim upisat fakultet. Znaci sad bi trebao polagati još i taj idiotizam, i nemojte mi reci kako su pitanja lagana, ako se uzme u obzir osnovni i napredni stupanj, razlika je golema.
    Navodno ce neki fakulteti i dalje imati prijamni ispit cime se potreba za drzavnom maturom umanjuje.
    Moje pitanje je da li netko zna hocu li morati polagati drzavnu maturu za fakultet ili ne ili se jos nisu ni dogovorili, nista se nezna, totalno sra... Nemam niti one pinove, niti znam gdi, ko, kako, kada, gdje, nista, niente, nothing, nicht....

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Sv666alpha Pogledaj Poruke
    U pravu si.

Ja sam se još više zasro, položio sam školsku maturu prošle godine (strukovna škola) a ove mislim upisat fakultet. Znaci sad bi trebao polagati još i taj idiotizam, i nemojte mi reci kako su pitanja lagana, ako se uzme u obzir osnovni i napredni stupanj, razlika je golema.
    Navodno ce neki fakulteti i dalje imati prijamni ispit cime se potreba za drzavnom maturom umanjuje.
    Moje pitanje je da li netko zna hocu li morati polagati drzavnu maturu za fakultet ili ne ili se jos nisu ni dogovorili, nista se nezna, totalno sra... Nemam niti one pinove, niti znam gdi, ko, kako, kada, gdje, nista, niente, nothing, nicht....
    pa šta se nisi raspitao o faksu na koji želiš ići...

i ja mislim da od ove godine počinju uvažavati i maturu i sve ocjene od 1.-4. srednje.

npr. ako ti treba zemljopis, oni će ti računati zemljopis sve 4 godine; ako si imao samo 2, računaju te dvije i druge dvije= 0 bodova. onda pribroje bodove mature...
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Starter
    Datum registracije
    27-03-08
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    pa šta se nisi raspitao o faksu na koji želiš ići...

i ja mislim da od ove godine počinju uvažavati i maturu i sve ocjene od 1.-4. srednje.

npr. ako ti treba zemljopis, oni će ti računati zemljopis sve 4 godine; ako si imao samo 2, računaju te dvije i druge dvije= 0 bodova. onda pribroje bodove mature...
    Nije mi jasno, recimo da idem na faks kojem gledaju: hrv, eng, mat i fiziku , magao bi se upisati na osnovu ocjena u srednjoj i prijamnog, bez polaganje državne gluposti, kako je to bilo i dosad?

Citat Pravi autor: DM
    Kandidati koji s danom 31. siječnja 2010. godine još nisu navršili 24 godine,
    a završili su najmanje četverogodišnje srednje obrazovanje prije 2010. godine, također
    polažu ispite iz predmeta čije rezultate visoka učilišta koriste u svrhu rangiranja
    kandidata pri upisima na studijske programe. No, na studijski se program mogu
    prijaviti i ako ne polože te ispite, ali u tom slučaju ne dobivaju bodove koji se odnose
    na taj dio vrjednovanja, već za upis konkuriraju samo s ocjenama koje su stekli tijekom
    srednjega obrazovanja.

Nabijem ih sve, nakraju cu opet izvuci deblji kraj

Starter Avatar od korisnika Colonel
    Datum registracije
    20-08-08
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Ako ja stavim neki fakultet(npr. strojarstvo u zagrebu) kao drugi izbor. A netko drugi ga stavi kao prvi izbor. Da li on ima prednost pri upisu ili ravnopravno konkuriramo obojica- dakle tko bolje napiše DM taj se upisuje na željeni studij(bez obzira da li mu je taj studij prvi, drugi ili treći... izbor). Nisam iz Hrvatske pa zato pitam.
    By acclamation, Michael Jordan is the greatest basketball player of all time

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Sv666alpha Pogledaj Poruke
    U pravu si.

Navodno ti tvoja matura vrijedi jos 4 ili 5 godina, tako da ju navodno ne bi trebao pisati.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Starter
    Datum registracije
    01-01-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

ey ima li ko temu platni promet za trgovacku skolu??? treba mi hitno. ako ima ko nek se jevi na email. barbara.vinic@gmail.com

Lajkaj nas na Facebooku