| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Zanimaju me mišljenja od onih koji studiraju ili su završili ekonomski fakultet,pošto se planiram upisat ove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-07
Poruka: 11
![]() | Ekonomski fakultet (za i protiv) Zanimaju me mišljenja od onih koji studiraju ili su završili ekonomski fakultet,pošto se planiram upisat ove godine - koje su "mane" tog fakulteta tj. što vam se nije sviđalo tokom studiranja,što je bilo teško na tom faksu i slično, odnosno htio bi da navedete prednosti i mane samog studija na fakultetu... Hvala na pomoći... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Ako ti učenje ne ide i tražiš fakultet radi diplome i namjeravaš se nečim drugim baviti u životu, dobar izbor. Ako ti učenje ide, nisi možda genijalac, ali možeš se natjerati i zanima te to područije i misliš da možeš ostvariti dobre rezultate, te od njih početi graditi karijeru u ekonomskom sektoru, takodjer dobar izbor, iako postoji i mnogo bolja solucija za takav put.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) za ---> cure i samo to. previse dobrih zenskih ima tamo protiv --> dosadni materijal ako te ne zanima.
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) matematika nije teska. limesi ,integrali,derivacije,matrice,determinante a neznam meni su bili dosadni svi predmeti skoro zato se ispiso na kraju ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) O ovoj temi bih mogao knjigu napisati... Općenito, najviše me je smetala masovnost, metode studiranja (bubanje knjiga napamet s vrlo malo praktičnog rada i vježbi) te praktična upotrebljivost naučenog gradiva po završetku studija (opet ovisno o pojedinom smjeru). Prva lekcija koju te na faksu nauče kako je sve u novcu i novac je sve. U tom skladu se i oni ponašaju i upisuju toliko broj studenata koji im plaćaju studij. Poradi tako velikog broja studenata pati kvaliteta nastave, a i odnos profesora i službenog osoblja sparm studenata je poradi toga katastrofalan (kao mrav u mravinjaku, čekanje u redu na referadu, kefu, ispite/konzultacije,...). Preko 100 studenata diplomira svaki mjesec. Pa ti to zaposli.... Dobre strane? Za neodlučne koji s 18 godina nisu sigurni što u životu žele; zatim za one koji žele malo ležernije i kampanjski studirati bez pretjeranih obveza (predavanja, vježbe) i za one kojima samo treba diploma, a za ostalo će se oni sami pobrinuti (ili njihova familija)... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Evo jedan vic vezan za to: Dolazi tip na FER i pita kakav je to faks i da li je težak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresiran. Pa kažu njemu: "Čujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na naš komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina... Nakon toga, vi dođete po mozak i spremni ste kao dipl.ing." Kaže čovjek: "Ali što da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?" „Studirajte ekonomiju!“ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
Ne bih se baš složio s takvim sprdnjama. Sve to što sam rekao ne znači da je faks lagan niti da se ispiti polažu kad se kome svidi. A naročito ne odobravam kad o tome priča netko sa dugog faksa i pravi se pametan. Posebice ekipica iz informatičko/matematičkog miljea koja misli da je popila svu pamet svijeta zato što zna programirat u C-u. Upoznao sam dosta ekipe iz ta dva naizgled odvojena svijeta, štoviše imam studentska iskustva u oba slučaja pa znam što govorim. Koliko god je meni bilo teško skužiti matematičku logiku temporalnih i deduktivnih baza podataka toliko je njima bilo teško naučiti 600 stranica čistog teksta... Prema tome... ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Ja sam elektroniku na FERu ucio 6 mjeseci, Elektroniku 2 4 mjeseca, dakle paralelno, prvu kroz cijeli semestar, poceo drugu, ostavio se prve i onda jos dva mjeseca obije... Pa eto o tezini ispita... Naravno, moguce je da sam ja samo nesposoban...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.