| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; ma ja sam jedino statistiku spremala vise od tjedan dana i mislim da ce mi za poslovne financije trebat barem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ma ja sam jedino statistiku spremala vise od tjedan dana i mislim da ce mi za poslovne financije trebat barem mjesec.. ekonomija je jako dosadna onima koji su to upisali samo zato da imaju barem nekakvu diplomu.. ali ako te to zanima onda je pis of kejk ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ja mislim da prijemni za ekonomski nisu u redu. Što će nekome na ekonomiji Hrvatski jezik kao predmet??? na svima fakultetima imaš prilagođeni prijemni a na ekonomiji hrvatski zato se tamo upisuje tko hoće, a ne oni koje to zanima, trebalo bi biti nešto na prijemnom u vezi ekonomije
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
To je glupost... Kakvo sam ja predznanje o ekonomiji imao nakon zavrsene matematičke gimnazije? Ako idem studirat nesta, ne mora znacit da znam nesta o tome ranije, nego idem to naučit.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) pa cinjenica je da nas je pun q nepismenih, pa cak i oni koji prodju prijemni pa kad kadnije prepisujem nesto od nekoga pretrgam se od smijeha.. mislim da bi na prijemnom za bilo koji fax trebao biti hrv. jezik.. mene je vise smetalo to sto je prijemni prilagodjen za gimnazijalce, svo gradivo su oni obradjivali.. a mi ekonomisti, ko nas yebe, morali smo dodatano strebat neke stvari koje u ekon. skoli nismo radili ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
gggiga ako nekog zanima ekonomija onda nauči nešto o ekonomiji prije upisa da vidi je l mu ide a ne oduzimat mjesto onima koji su to i prije učili
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #96 (permalink) | ||
| Moderator Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
Citat:
Šta bi onda medicinu trebali upisivat samo ljudi sa zavrseom medicinskom, ekonomiju sa zavrsenom ekonomskom itd??? Ma daj molim te....
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory Zadnji Uredio gggiga : 02-07-08 u 20:09. | ||
| | |
| | #97 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) poduzetnistvo, organizacija, osnove ekonomije...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #98 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ![]() Znači po tvom mišljenju djeca od 14-15 godina već trebaju znat šta planiraju radit u životu i tako odabrat srednju školu? Gimnazija služi baš tome da prikupiš dovoljno široko znanje da nako završetka možeš izabrat ono što te zanima.
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:15.

zato se tamo upisuje tko hoće, a ne oni koje to zanima, trebalo bi biti nešto na prijemnom u vezi ekonomije