Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Ali ste zato u ogromnoj prednosti sa statistikom, računovodstvom i jos nekim predmetima o kojima gimnazijalci ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 22:10   #101 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,900
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Ekonomski fakultet (za i protiv)

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ali ste zato u ogromnoj prednosti sa statistikom, računovodstvom i jos nekim predmetima o kojima gimnazijalci nemaju blage veze...

Nisi ti u nikakvom zaostatku , nego u predosti, To što imaš na prijemnom, od 20 zadataka iz matematike vi mozda u ekonomskoj niste radili 5-6 tipova. Hrvatski svi uče manje više isto, a informatiku ni mi u gimnaziji nismo učili teoriju i te gluposti što su na prijemnom. Jedino pretvaranja brojevnih sustava i neka banalna pitanja
ma ja sam ionako isla u 2. ekonomsku skolu, sto ce reci da nisam izasla s bog zna kakvim znanjem.. na matematici smo igrali nogomet, a na statistici sam markirala test, dosla tjedan dana nakon toga i rekla da hocu odgovarat i dobila 4 (a zadatke nisam vidjela uopce)..

sto se matematike tice, naucila i izvjezbala sam ju na pripremama, tj. nakon priprema, rijesila sam 18/20 zadataka tocno zato sam i upala, knjizevnost i informatiku sam syebala skroz.. teoriju iz informatike sam isto vidjela tek kad sam nabavila skriptu s pomak-a..

ali istina je da imamo ogromnu prednost (bar sam ja imala) sto se tice racunovodstva, ali i predmeta tipa poduzetnistvo, organizacija i projekata vezanih uz njih

Citat:
Šta bi onda medicinu trebali upisivat samo ljudi sa zavrseom medicinskom, ekonomiju sa zavrsenom ekonomskom itd??? Ma daj molim te....
ma slazem se, ali valjalo bi nac neku sredinu.. da na upisu na ekonomiju moras znat bar nesto od osnova ekonomije, na upisu na medicini bar nesto od medicine itd.. meni je to logicnije...
ne idu samo gimnazijalci na fax
Star 02-07-08, 23:01   #102 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 559
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

da prostite na izrazu gimnazija je sranje kroz gusto granje

to što je netko bio neodlučan ne znači da bi trebao biti u prednosti pred onima koji su na vrijeme odlučili

ovaj sistem iz komunizma meni prosto ide na živce treba tu promjena
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:03   #103 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke

to što je netko bio neodlučan ne znači da bi trebao biti u prednosti pred onima koji su na vrijeme odlučili

jesi ti pijan, nadrogiran ili sto?
ili se samo pravis glup?
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:06   #104 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,666
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

@Shelby: u principu se slazem s tim sto si napisala....

Citat:

Daj ti pišeš totalne gluposti... ne znam dal da uopce gledam na to ozbiljno ili šta

90% ljudi se nakon osnovne škole upisuje u srednju na osnovu svojih ocjena i gdje moze upisat, a ne zato što razmišlja šta će upisat kasnije. Ako ti imas ozbiljnu namjeru nakon ekonomske škole upisat ekonomski faks, ti ces ga i upisat jer ces se potrudit. Bar na ekonomiji ima mjesta za sve ...

A odakle ti znas da je gimnazija sranje i sta smatras pod tim ''sranje''?
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:08   #105 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,579
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

vjerovatno je zavrsio neku mašinsku pa mu je gimnazija sranje
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:09   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:

znači svatko tko je završio ili upisao gimnaziju nema pojma šta bi sa sobom u životu?:

kao što ti je giga rekao, ljudi upisuju srednju po mogućnostima.

e sad to što sustav gleda možda malo povoljnije na gimnazijalce jbg...to se ni meni ne sviđa, al šta ćeš...

i da, objasni zašto je gimnazija sranje, ali argumentirano...
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 20:43   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,900
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sad sam definitivno protiv ekonomije, neopisivo raspizdila me neorganizacija cijelog faxa

1. trenutno postoje 3 programa na fax, stud. po starom sistemu, stud. po bolonji, stud. po novom programu

2. donosenje suludih, da ne kazem idiotskih odluka od strane dekana u 6. i 7. mj. vezanih uz ovu skolsku godinu, niti jedna godina po bolonji nije prosla bez naknadnih promjena statuta i uvjeta upisa u visu godinu

3. totalna neorganiziranost sto se tice rokova,
a) ukinut je jedan rok u 9. mj.
b) totalna nemarnost pojedinih profesora da na vrijeme stave dodatni rok u 6. mj. i da osiguraju studentima da mogu prijaviti sva 3 ljetna roka jedan za drugim

4. debilizam oko kvote vezane uz izborne predmete, kako ocekivat da ce pitajboga koliko tisuca studenata uspjet upisat barem jedan izborni predmet koji zeli slusati ako je kvota za upis 100 ljudi. upisi u vise godine su poceli 1.7. i do danas je popunjeno 21 izborni predmet za 4. godinu, koji cu quratz ja upisat?! zujanje po faxu?!

5. bitno da ljetna skola funkcionira jer ona donosi najveci profit smradovima

uhh.. mogla bi jos... do sutra.. o neorganizaciji ovog faxa..

Star 03-07-08, 20:46   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
sad sam definitivno protiv ekonomije, neopisivo raspizdila me neorganizacija cijelog faxa

1. trenutno postoje 3 programa na fax, stud. po starom sistemu, stud. po bolonji, stud. po novom programu

2. donosenje suludih, da ne kazem idiotskih odluka od strane dekana u 6. i 7. mj. vezanih uz ovu skolsku godinu, niti jedna godina po bolonji nije prosla bez naknadnih promjena statuta i uvjeta upisa u visu godinu

3. totalna neorganiziranost sto se tice rokova,
a) ukinut je jedan rok u 9. mj.
b) totalna nemarnost pojedinih profesora da na vrijeme stave dodatni rok u 6. mj. i da osiguraju studentima da mogu prijaviti sva 3 ljetna roka jedan za drugim

4. debilizam oko kvote vezane uz izborne predmete, kako ocekivat da ce pitajboga koliko tisuca studenata uspjet upisat barem jedan izborni predmet koji zeli slusati ako je kvota za upis 100 ljudi. upisi u vise godine su poceli 1.7. i do danas je popunjeno 21 izborni predmet za 4. godinu, koji cu quratz ja upisat?! zujanje po faxu?!

5. bitno da ljetna skola funkcionira jer ona donosi najveci profit smradovima

uhh.. mogla bi jos... do sutra.. o neorganizaciji ovog faxa..

potpisujem... i mene to nervira... uvjeti se mijenjaju svake godine, odluke i češće a cijene redovito
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 15:31   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 1,409
edhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz mase

Mene to nista ne iznenadjuje ...
Vise od 5 godina sam na faksu ,,, i stalno se nesto mjenja ... A sta mozes ,,, mi jadni studenti ne mozemo puno uciniti, zalimo se a nista ne postizemo, ili jednostavno oni nadlezni ne zele da nas cuju ...

Budite sigurni da ce se jos puno puno toga mjenjati ...
Buduce generacije moraju biti na sve spremne ...
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 14:19   #110 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Poruka: 442
Dominic je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: tužni_micek Pogledaj Poruke
evo ja se sad upisujem na fax,moram izabrat između ekonomskog ili privantog menadžmenta....sad neznam što da radim,jel ekonomija lagana kako pričaju ili???
A odakle si ti inache?
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113