| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Stvarno su sve te priče pretjerane za EFOS ili bilo koji EF, svaki fakultet je lagan ako redovito učiš i š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Stvarno su sve te priče pretjerane za EFOS ili bilo koji EF, svaki fakultet je lagan ako redovito učiš i što je bitno, učiš ono što voliš i što te zanima... U ponedjeljak idem pisati prijemni, i prijavio sam se na taj fakultet bez obzira na puste priče jer me zanima gospodarstvo i privatno poduzetništvo tako da me nije briga da je lagan ili težak, završit ću ga jer se želim time baviti u životu... A eto, vidjet ću na prijemnom već kako ću proći...ima li tko kakav savjet? |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
![]() | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Eto, jbt kao najlakši fakultet i za upisati i studirati, sad sam došao s prijemnog ispita, pitanja tipa Tko je napisao : Gori gora, usred noći, vatra se rasplamsala, gori gora..., onda gdje je središte Arapske Nogometne Federacije, i da ne pričam dalje...stvarno nema šanse da upadnem... |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |