| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Taj faks bi mogla završiti i retardirana ameba. Meni je ostao još jedan ispit do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
ali imao sam po 800 str iz vise predmeta... matematika je katastrofa...i to mi je najsmjesnije kod ekonomije...sta ce meni povrsina kruga pomocu integrala da izracunavam i sl. gluposti... za 99.99% bolesti ima lijek i zna se sta treba radit.... a kad neka svjetska firma upadne u krizu i povuce za sobom ostale firme i banke i akcionare koji su vezani za nju, ne postoji "lijek"... nema propisane forme sta u tom trenutku ucinit... sve je individulano... svaka situacija je drugacija... sta mislis postoji li optimalno u ekonomiji????
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Kome je teže prosječnom doktoru za vrijeme pandemije gripe ili prosječnom ekonomistu za vrijeme velike nestabilnosti cijena nafte?? Ne pokusavam ja reci da su ekonomisti nesto losiji radnici ili manjeg znacaja, govorimo o ekonomskom fakultetu, a ti si usla sa teorijom, da je ekonomistima (u poslu) teze nego drugima, o cemu (ja barem) nsiam ni govorio.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio daidza : 01-06-07 u 23:06. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) zna se kako ukloniti pticiju gripu, problem je novac.... to ti govorim.... on ima znanje i zna kako postupiti u određenoj situaciji... ekonomisti isto ima znanje, ali moze se zadesiti da se u nekoj situaciji nađe prvi put i onda je tesko postupit na 100% siguran i pravi nacin... kontas sta ocu da ti kazem??? jest medicina najteza zajedno sa elktrotehnikom...ali i to je od univerziteta do univerziteta... ne mozes tako kategoricno govorit "ekonomija je lagan fax" mozda je u Rijeci lagana, u Zagrebu zajebana... U Tuzli je elktrotehnika zajebana, u Sarajevu lagana...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) koliko sam ja čuo i raspitivao se za ekonomski faks, fakultet je lagan, nije težak za završiti ako FER i PMF, ali ako se kao ekonomist misliš zaposlit i bit dobro plaćen, moraš se trgati za prosjek. Moja je teorija da je ipak teško studirati kada želiš od svih 600 stranica znati barem 500, pogotovo ako ti za prolaz trebaju 60 stranica... Na žalost koliko se razumijem i čujem, čovjek koji završi FER je za mene majstor, ali mi još nismo na takvoj razini, stoga su nam informatičari i ing.elektrotehnike premalo cijenjeni, a njihov je posao od presudne važnosti u svakoj tvrtci, isto kao i menađerov posao. Kada bi ujednačili sve segmente u nekoj tvrtci, poduzeću ili institutu, gdje bi nam bio kraj...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
ŠTELE, VEZE I VEZICE !!! Svaki mjesec diplomira 100 dipl.oec, pa ti to zaposli... Citat:
Gledaj, lanac je čvrst onoliko koliko mu je čvrsta najslabija karika. Presudan je i njihov posao i posao direktora i komercijalite/ekonomista i domara koji se brine da zgrada i sistem soba ne poplave. Nitko tu nije manje ili više važan. Razlike su u kompleksnosti određenog posla, zahtjevima radnog mjesta i broju ljudi na tržištu rada koji posjeduju određena tražena znanja. To su faktori koji uvjetuju da li je netko više ili manje "važan" za određenu firmu.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) sve ovisi od covjeka do covjeka. meni je ekonomija bila katastrofa. text dosadan do bili. svaki ispit ima knjigu od 500 strana za naucit i to je sve samo strebanje.ako nekome to neide kao meni npr. nece je nikad zavrsit. ja se prebacio na informatiku i sad sam durga i to mi ide strava. sve ovisi kako kojem covjeku pase. meni sestra zavrsila ekonomski i po njoj sam vidio da nije bash toliko lagana barem ne po starom sistemu kakva je bila. ova glupost od bologne je sad pisljiv dim. i jos 90 posto ljudi s kojima je moja sestra bila na 4 nisu zavrsili tu 4 god. tako da nije lagana
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
![]() lose, prelose, jadno, prejadno...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.