| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; neznam kako je kod tebe u zg na ekonomskom al ovaj u rijeci je stvarno lagan postao jer sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) neznam kako je kod tebe u zg na ekonomskom al ovaj u rijeci je stvarno lagan postao jer sam ja usporedno bio na starom programu sa ovima na bologni pa kad sam vidio njihove ispite mi je doslo da placem od muke... a sta je da je predmeti na 3 i 4 godini su katastrofa...
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 338
![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Za- ako ti tata ima firmu ili dobra poznanstva da te zaposli na neko dobro mjesto poslije faksa za-ako baš i nisi bio nekakav učenik,nisi tip za ozbiljnije učenje,a htio bi imati faks. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
2. ZA - ne slažem se - kako ga planiraš upisati ako nisi bio nekakav učenik? Možeš super napisati prijemni ali ako nemaš velik broj bodova temeljem ocjena iz srednje - zaboravi. Govorim o EFZG. Iz tog razloga ekonomiju upisuju mahom odlikaši i ekipa koja bi po mojoj procjeni mogla bez problema završiti i neki objektivno gledano daleko zahtjevniji fakultet, što je po meni šteta... dodao bih: 3. ZA - ako trenutno nisi siguran što te zanima i čime se želiš baviti u životu, a ne želiš si niti jedna vrata zatvoriti u budućnosti. Ekonomija pruža najveći raspon mogućnosti jednog dana kada počneš tražiti posao, što je s jedne strane dobro, a s druge strane loše.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ekonomija ti i nije puno teška ako redovito ideš na predavanja i stvarno te zanima (uostalom, kao i svaki drugi fakultet, ne?), ali je sada ovo pred kraj malo manje intreresantno, a matematika uopće nije teška... meni je fino ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 163
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ja samo moram reci da se uopce ne slazem sa tvrdnjama da je ekonomija po bolonji laksa.po starom programu predavanja su vecinom bila neobvezna, ispit si moga izalazit sve dok ga ne polozis, a sad ako ga padnes 8 puta gubis pravo studiranja, i svi su kolegiji natrpani u 3 umjesto kao po starom programu u 4 godine.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) pa i sad su 4 godine.. 4+1 ali isto tako, predavanja uglavnom nisu obavezna, tu i tamo se nadje nesto na sto bas moras ici vise je onih predmeta na koje ides jer je malo teze pohvatati sam sto se radilo
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
daklem.. mi smo jedine budale.. tctc ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-07 Godina: 21
Poruka: 1
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) da ali magisterij je (ja mislim) 6000 eura i ja ne znam tak puno ljudi koji odmah misle upisat tu 5. godinu...pa bi bilo bolje da smo i mi(efzg) nakon 3 godine prvostupnici pa onda za magisterij ima vremena... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.