Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; neznam kako je kod tebe u zg na ekonomskom al ovaj u rijeci je stvarno lagan postao jer sam ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 21:42   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy
Re: Ekonomski fakultet (za i protiv)

neznam kako je kod tebe u zg na ekonomskom al ovaj u rijeci je stvarno lagan postao jer sam ja usporedno bio na starom programu sa ovima na bologni pa kad sam vidio njihove ispite mi je doslo da placem od muke... a sta je da je predmeti na 3 i 4 godini su katastrofa...
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 17:52   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 338
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Za- ako ti tata ima firmu ili dobra poznanstva da te zaposli na neko dobro mjesto poslije faksa
za-ako baš i nisi bio nekakav učenik,nisi tip za ozbiljnije učenje,a htio bi imati faks.
tinka15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 11:50   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Za- ako ti tata ima firmu ili dobra poznanstva da te zaposli na neko dobro mjesto poslije faksa
za-ako baš i nisi bio nekakav učenik,nisi tip za ozbiljnije učenje,a htio bi imati faks.
1. ZA - slažem se
2. ZA - ne slažem se - kako ga planiraš upisati ako nisi bio nekakav učenik? Možeš super napisati prijemni ali ako nemaš velik broj bodova temeljem ocjena iz srednje - zaboravi. Govorim o EFZG. Iz tog razloga ekonomiju upisuju mahom odlikaši i ekipa koja bi po mojoj procjeni mogla bez problema završiti i neki objektivno gledano daleko zahtjevniji fakultet, što je po meni šteta...

dodao bih:
3. ZA - ako trenutno nisi siguran što te zanima i čime se želiš baviti u životu, a ne želiš si niti jedna vrata zatvoriti u budućnosti. Ekonomija pruža najveći raspon mogućnosti jednog dana kada počneš tražiti posao, što je s jedne strane dobro, a s druge strane loše.
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 08:55   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 77
Medeny se izdvaja iz mase

ekonomija ti i nije puno teška ako redovito ideš na predavanja i stvarno te zanima (uostalom, kao i svaki drugi fakultet, ne?), ali je sada ovo pred kraj malo manje intreresantno, a matematika uopće nije teška... meni je fino
Odgovori sa citatom
Star 30-11-07, 23:25   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Godina: 21
Poruka: 163
emma86 se izdvaja iz mase

ja samo moram reci da se uopce ne slazem sa tvrdnjama da je ekonomija po bolonji laksa.po starom programu predavanja su vecinom bila neobvezna, ispit si moga izalazit sve dok ga ne polozis, a sad ako ga padnes 8 puta gubis pravo studiranja, i svi su kolegiji natrpani u 3 umjesto kao po starom programu u 4 godine..
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 10:36   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,494
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

pa i sad su 4 godine.. 4+1 ali isto tako, predavanja uglavnom nisu obavezna, tu i tamo se nadje nesto na sto bas moras ici vise je onih predmeta na koje ides jer je malo teze pohvatati sam sto se radilo
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 12:52   #37 (permalink)
Regularni forumas

da ali to je samo u zg 4+1, ali u splitu ,rijeci i skoro na svim ostalim faxovima je 3+2
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 19:51   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,494
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: emma86 Pogledaj Poruke
da ali to je samo u zg 4+1, ali u splitu ,rijeci i skoro na svim ostalim faxovima je 3+2
aha, srry, nisam to znala

daklem.. mi smo jedine budale.. tctc
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:19   #39 (permalink)
Regularni forumas

Smile Re: Ekonomski fakultet (za i protiv)

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
aha, srry, nisam to znala

daklem.. mi smo jedine budale.. tctc
ali to ti je isto, jer vi na magisterij idete 1 god , a mi ostali po 2....
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 14:11   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1
8Woofer8 se izdvaja iz mase

da ali magisterij je (ja mislim) 6000 eura i ja ne znam tak puno ljudi koji odmah misle upisat tu 5. godinu...pa bi bilo bolje da smo i mi(efzg) nakon 3 godine prvostupnici pa onda za magisterij ima vremena...
8Woofer8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114