| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Taj faks bi mogla završiti i retardirana ameba. Meni je ostao još jedan ispit do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 13
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
Kao prvo nije toliko lagan jer imaš 26 godina (ako nelažeš ), što znači da nisi davao godinu za godinom. A kao drugo ako si tolika inteligencija čudo da nisi već u Americi u NASI ili nečem sličnom... ![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 422
![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) ma ovo su bezvezne rasprave....ionako će uvijek netko gurat na svoju stranu....ionako kad izađemo s faksa ništa ne znamo(na praksu mislim) tako da smo svi na istom..princip je u tome tko se zna snalazit i usvajat praksu što brže |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Za!
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
Citat:
i taj magisterij od 6000 ojra nema veze s 5. godinom koja ce najverojatnije kostat kao i prethodne 4.
__________________ Zadnji Uredio shelby-eleanor : 28-01-08 u 08:26. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:10.

i taj magisterij od 6000 ojra nema veze s 5. godinom koja ce najverojatnije kostat kao i prethodne 4.