| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Ekonomski fakultet (za i protiv) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Taj faks bi mogla završiti i retardirana ameba. Meni je ostao još jedan ispit do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
Sada kad su kolokviji se za svaki kolokvij može naučiti 2-3 dana prije, ali kad su bili samo ispiti bilo je to malo drukčije. Govorim općenito, ja ne idem na ekonomski faks , da nebi sad ispalo da ja sad tu laprdam jer sam s ekonomskog. Inače, ja sam protiv. Svaki treći ide na ekonomiju, kad neznaju ni približno šta bi u životu, onda idu na ekonomiju.
__________________ | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) kao sto rekoh, jos nije odluceno koliko ce kostati 5. godina i ona nema veze s magisterijem po starom programu koji kosta 6000-9000.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) pa oni zele dokazati da znaju sto zele u zivotu ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) i sto je tu lose? kakve bi firme bile bez ekonomista?? ne kuzim sto hoces reci?
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Uopće mi to ne smeta. Ali činjenica je da većina ljudi koji daju prijavu recimo na pravni ili na tehnički ili na filozofski uglavnom se na ekonomski prijavljuju kao rezervni pa onda ako na prvi izbor ne upadnu odu na ekonomski. (80% ljudi koji studiraju ekonomiju nisu uopće htjeli tamo bit). Barem je to tako ovdje u Rijeci, neznam kako je drugdje. Uglavnom, taj faks je poznat kao rezervni , prijavi se na njega duplo više ljudi nego što na kraju i ode. Citat:
Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #60 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Ekonomski fakultet (za i protiv) Citat:
to je ziva istina, pogotovo u zg-u.. i upravo su zbog takvih ljudi ekonomski fakulteti na losem glasu Citat:
my bad ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: ekonomski, fakultet, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.