| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! u Društvo forumu; Molimvas da mi ponudite odgovore na postavljena pitanja! Naime ja sada završavam osmi razred i bodovi koje ću imati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 20
![]() | Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! Molimvas da mi ponudite odgovore na postavljena pitanja! Naime ja sada završavam osmi razred i bodovi koje ću imati za upis u srednju školu iznose 59 od mogućih 60. Naime ja želim ići u Osijek u školu, ali me roditelji stalno nagovaraju da idem u Valpovu za Elektrotheničara, a ja želim u Osijek za elektrotehničara. Valpovo je udaljeno od Osijek oko 30 km, a ja živim u selu koje je odmah pored Valpova. Da, ste vi na mojem mjestu jeli biste išli u Osijek ili u Valpovo? Jeli ti to putovanje oduzme puno vremena ili ne? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! Pusti putovanje...sve ovisi koja je škola bolja...ako je ova u Osijeku bolja ili prestižnija (ili drugim riječima : teže ju je upisati ili je veći bodovni prag...) onda naravno da je bolje da nju upišeš. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! Pa prijatlju ako je u Osijeku bolja i ako ti je doista stalo do svoje edukacije onda nemaš više šta razmišljati... U boljoj školi ćeš sigurno puno više naučiti, a vjeruj mi to će ti jako puno značiti kad jedan dan upišeš elektrotehnički fakultet... još se malo raspitaj...da budeš siguran je li ova u Osijeku doista bolja.. al meni se čini da se ti bojiš promjene i života daleko od doma...s tim prvo moraš doć na čisto... Porazgovaraj s roditeljima umjesto da tražiš savjet na forumu... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! odi u bolju školu pa nek je i dalje od kuće. možda za koju godinu ne budeš želio biti elektrotehničar a bolja škola nudi valjda bolje obrazovanje ako budeš bio željan nekog drugog znanja nek ti budu vrata otvorena i za druge opcije / varijante.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 91
![]() | Re: Elektrotehničar u Osijek ili u Valpovu! Citat:
ali i u os je teža elektro škola, ali i bolji uvjeti, zato biraj sam.
__________________ ☆All truth is simple... is that not doubly a lie?☆ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.