| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Engleski referat pomoć hitno! u Društvo forumu; Evo ovako, moram napisat referat za engleski do nekih 10 ujutro sutra, tema mi je British & American people and ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-07 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Evo ovako, moram napisat referat za engleski do nekih 10 ujutro sutra, tema mi je British & American people and language differences, brljavim tu po netu za taj glupi referat al nemam ideje kak to sve složit, pa jel ima netko voljan pomoć il ima možda kakav sličan referat ? Unaprijed zahvaljujem. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Engleski referat pomoć hitno! ingliš sez potato, amerikans sez potejto jel to to?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleski referat pomoć hitno! Lift i elevator... zgodna igra... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleski referat pomoć hitno! petrol-gasoline ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Engleski referat pomoć hitno! hollidays i vacations imaš, ne da mi se baš sastavak pisati pa od običaja onaj famozni čaj i pijenje tople vode ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Engleski referat pomoć hitno! wardrobe - closet
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Engleski referat pomoć hitno! American and British English differences - Wikipedia, the free encyclopedia evo vidi ovde, ima ti i povijesti.Ima malo puno toga, ali piše po poglavljima. Ako ti treba još ovako sinonima tipa lift-elevator, javi pa ću iskopat knjigu iz eng, znam da smo to radili 10-ak sinonima
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.