Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Faks

Raspravljate o temi Faks u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Hmm ovako, zanima me jedna stvar (ako itko ima pojma) Upisao sam prvu godinu faksa bez placanja (upao medju prvih ...

Starter Avatar od korisnika seyschel
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    21
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

Faks

Hmm ovako, zanima me jedna stvar (ako itko ima pojma)

Upisao sam prvu godinu faksa bez placanja (upao medju prvih 30)

Godina mi nosi 60 ECTS bodova.

Zanima me za proc u iducu godinu, da li moram poloziti sve predmete da bi opet isao dalje bez plaćanja, ili mogu prenijeti neki predmet u durgu godinu.

Sve dok je bila ko i ja sama, lakse mi je padalo sto nisam njen, cujem da drugome ljubav je dala, da sam zaboravljen.

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Re: Faks

Jesi probao otić do referade pa pitat?
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: seyschel Pogledaj Poruke
    Hmm ovako, zanima me jedna stvar (ako itko ima pojma)

Upisao sam prvu godinu faksa bez placanja (upao medju prvih 30)

Godina mi nosi 60 ECTS bodova.

Zanima me za proc u iducu godinu, da li moram poloziti sve predmete da bi opet isao dalje bez plaćanja, ili mogu prenijeti neki predmet u durgu godinu.

ovisi od faksa do faxa, obicno se ne moraju polozit svi, al bitno je dati uvjete ako ih imas.

a sad smis li prinit 5, 10 ili 15 bodova, e to ne bi zna...

iako nisan siguran da ce te to prenosenje oslobodit placanja

al ka sto je kane reka imas referadu pa odi i pitaj. iako mislim da imas i na netu.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    18-09-09
    Poruka
    455
    Liked
    0 times

Ne moraš položiti sve ispite već moraš imati onoliko bodova koliko ti treba za uvjet. Razliku prenosiš, a koliko je to predmeta ovisi o tome koliko ti bodova treba za uvijet i koliko bodova nose pojedini predmeti (ovisi od faksa do faksa). Drugu godinu pisuješ isto bez plaćanja.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Zavisi od faksa do faksa, s tim da pojedini fakulteti naplaćuju ako nisi sve položio u 1. semestru tj. imaš uvjet položeni cijeli prvi ili minimalno 18 ECTS da bi zadržao prava redovnog studenta bez plaćanja.

Ako ne želiš pitati u referadi svaki faks ti ima svoj forum pa se malo raspitaj, mada moj savjet je da odeš u referadu.
    Zadnji Uredio _tea_ : 27-11-09 u 22:17
    Neko to od gore vidi sve...

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Još da je napisao koji faks netko bi i znao odgovorit.

Inače mislim da na većini fakulteta plaćaš samo onoliko bodova koliko prenosiš u sljedeću godinu, odnosno one predmete koje ponavljaš. E sad opet postoji uvjet o broju bodova koje moraš skupit u dvije akademske godine kako bi mogao uopće nastavit redovno studirat. Mislim da je to oko 30 bodova
    Ali nisam 100% za to.

edit: mislim da je to ovo što je Tea napisala 18 bodova u semestru ...
    Zadnji Uredio Kane : 27-11-09 u 22:19
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Pusti ti njih....

Na kojem si faksu? Ako si u Rijeci, *ebat će te nova nova Bolonja koju smo mi prvi (ako sam u pravu) imali čast uvesti...

'Vako:

Nova Bolonja: 60 bodova: 10 moš prenijet na sljedeću godinu, s time da ako ideš s 2. na 3. može ti bit 5 s 1. i 5. s 2. godine. Na 3. godini moraš sve očistit jer tad počinje diplomski (ako si 3+2)

Nova nova Bolonja: Mislim da je opet 30+30, ali te bodove skupljaš kroz nastavu; svaki kolegij ti nudi mogućnost da skupiš max. 70% ocjene kroz semestar raznim zadaćama, esejima, kolokvijima; na kraju toga je ispit koji nosi 30% (2 roka u 2. tj. u 7. i izvanredni rok u 4. tj. u 9. mjesecu).
    Kroz semestar ako skupiš 50% imaš pravo izać na sva tri roka (ne možeš više birat na koji ćeš rok izać, imaš 3 roka, ako ne neki ne izađeš, kao da padaš).
    Ako sakupiš 40% imaš pravo izać samo na izvanredni rok.
    Ako sakupiš manje od 40% (ili ako na nijedan ispit ne izađeš) upisuješ predmet sljedeće godine.
    Čak mislim da ako sakupiš 40% i odeš na izvanedni rok i ne ostvariš 10% od 30% da opet padaš jer tek je 50% dvojka.

Npr. Ako nisi dao jedan kolegij koji nosi 4 boda, sljedeće godine upisuješ 56 bodova te godine i 4 od prošle godine s tim da se, kako čujem, svaki bod plaća 100 kuna.

Ako ti se taj sistem ne sviđa i debilno ti je što ti kolege plaćaju faks i ti ako ćeš morat te bodove plaćat do kraja faksa, prosvjeduj, dijete, prosvjeduj!
    Zadnji Uredio Arylin : 28-11-09 u 00:06

Starter Avatar od korisnika seyschel
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    21
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

hvala svima na odgovorima zlatni ste
    Sve dok je bila ko i ja sama, lakse mi je padalo sto nisam njen, cujem da drugome ljubav je dala, da sam zaboravljen.

Lajkaj nas na Facebooku