| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Trebaš si naći curu kojoj ne ide matematika, pa probaš s njom učit. To je stvarno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Citat:
![]() Ako misliš radit sam, ako ne, onda je normalno da imaš suradnike ![]() Citat:
U drugom semestru se na predmetu algoritmi i strukture podataka (ASP), se temeljem znanja iz C-a uči C++, a to je rad sa memorijom i ono najvaženije, uvod u objektno orijentirano programiranje (OOP). OOP je kasnije potreban i za Javu i za C#, jer su oni sami po sebi objektno orijentirani jezici. Citat:
Nadalje imaš besplatne Java tečajeve u organizaciji nekog zavoda, obično zavod za telekomunikacije (ZTEL) ili zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave (ZEMRIS). Kasnije dobivaš projekte u kojima trebaš baš raditi sa C# ili Javom, (sve to naravno možeš napravit i sa običnim C-om, ali to zahtjeva daleko duže kodove i kompleksnost). Ono što je meni žao je to da je tim u kojem sam ja, za projekt izabrao neki shit, gdje nećeš primjeniti nikakav jezik (jer su se bojali programiranja) već samo istraživanje na području telekomunikacija. (5/8) je glasalo za taj projekt. Npr. ja sam znao programirat i prije FER-a, ali sam tek na FER-u naučio kvalitetno programirat i primjenjivati neke stvari koje niti nisam znao, niti ne pišu u nekim knjigama. | |||
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Starter | Re: FER or FOI Citat:
![]() Zato se sve više vidim na arhitekturi. Al tu mi je nemoguće upast. ... Ekonomija mi je spas. | |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Citat:
| |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI lol . upravo radimo na kombinatoriki i vjerojatnostima. mislim da mi to dobro ide. al primetil sam da neki ljudi koji inače imaju 5 iz matke tu malo štekaju. primaju se za glavu i govore: ja to mišt ne razmem!! kažeš teorija? aj to je štrebanje jel?.. e jel znaš kolko ljudi u prosjeku padnu ili odustanu od prve godine fera?? onak otprilike. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Uglavnom ti je uvijek pola-pola Dakle upišeš se sa 800 ljudi na FER, oko 400 će proć sve u prvoj godini, zatim oko 200 će proć drugu i tako to, filtrira ti se stalno, ali iako padneš, nije kraj svijeta, samo izgubiš jednu godinu, i sljedeću se potrudiš. To kaj ti ide kombinatorika je dobro, jer to je malo zajeban dio matematike, barem meni, ali ako se potrudiš sve ćeš proć bez brige ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Starter | Citat:
al daaaaj. pa ko sam ja da od 800 ljudi baš bum u ovih 100?? onak.. 1/8 ![]() a ništ. biće kaj bude ne... uvek mogu doma na ekonomiju. bar bum lepo jel kaj mama skuha lol. | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI ej, evo još pitanja :di živite ferovci? jel ima koga da je u domu?? navodno da ima kraj fera neki lepi novi dom. kakve su šanse da se dobije soba?? kakva preporuka oko stanovanja?? i da. ja bi moral negde na pripreme. štekaju mi matematika i fizika malo. e sad, kam na pripreme? i od kad? 2. mjesec?? ili tam predkraj? u školi je bil šef TRINOMA i prezentiral faxove i pripreme... to je zasad sve kaj imam konkretno. prijedlozi?? aj pišite, zanima mene ali i 6-7 frendova iz razreda. ![]() ![]() p.s. reko taj tip iz trinoma da je prošla godina na upisu bila specifična jer je jako malo ljudi došlo na prijamni u usporedbi sa prethodnim godinama. kolko ih se očekiva sljedeće?? više? jednako, manje? 9 točnih mi nebude dosta.. treba se zapet ![]() Zadnji Uredio mirZ4 : 12-12-07 u 23:58. |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:45.