| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Ma čim se ti opterečuješ, ja ne živim u domu, tako da ti ne mogu odgovorit na to pitanje Ali, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI Well, ajmo ovako. Sad sam 3.g. tehničke u Sk (da, morao sam spomenut da je u Sisku, čist zato jer smo završili u Večernjaku kao škola s najviše komada iz matke. I fizike, mislim...) Sad si nekak gledam sve te postove u kojima ste rekli jaaako puno toga. Al opet...računam na neka 304 boda uz malo sreće. Mislim, ostaje 4. i matura ![]() Dakle, uz minimalno znanje matke, i neko osnovno do srednje znanje fizike, kakve ja šanse imam na FOI-u? (jer računam na to da za FER nemam šanse...) Mislim, nis glup (matku iam 2 uz nikakav rad na satu, a nedajbože zadaću pisat a ostatak stručnih predmeta 2-3-4 ), al k'o što je netko gore rek'o: Lijenost je moja furka...![]()
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: FER or FOI na FOI-ju na prijemnom nemaš fizike, a mislim da se mogu nabavit zbirke prijemnih ispita prethodnih generacija, tako da možeš i matematiku pripremit. Neznam kakav si s informatikom? pritom ne mislim na klik-klik po windowsima nego na teoriju. ja sam završio jezičnu gimnaziju i upao sam bez većih problema.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI Hm, ne bi trebalo predstavljat neki problem. Mislim, ta informatika ... a što se tiče matke, bit će to pun kufer nadoknađivanja .... nakon 3 godine konstantnog neučenja ![]()
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Znam otprilike na sto je mislio, ali opet, cudan mi je naziv "miocovci". Nikad cula za to ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

a ostatak stručnih predmeta 2-3-4 ), al k'o što je netko gore rek'o: Lijenost je moja furka...