| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; ... Aj pogodi u koju skolu ja idem?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Pa ti baš ne voliš ferovce... sigurno misliš i da su redom gadni i nikad ne izlaze od doma...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Godina: 21
Poruka: 111
![]() | Re: FER or FOI hahaha, a kad sam rekla da je to ok, bas me briga u koju skolu ides, gledam te kao osobu, jeli tako?? kako to mislis?? pa po cemu si to zakljucio?? nekad znam navratiti u menzu od fera, pa skroz je ok |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
Imam jaaako puno frendova sa FER-a (skoro cijeli moj razred iz srednje je na FER-u) i svi su cool ljudi. Čak neki i izlaze iz kuće ![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI eh,..pa navodno da ih prošle godine nije bilo ni 1000 pa se pitam kolko bi ih ove godine moglo biti... ak ima koji miočan ( )... neznam kolko ljudi svake godine završi mioc,.. kolko je maturanata...??ja planiram na fer (to ste skužili) i ne planiram biti celo vreme zaprti u 4 zida. ak traje 5 godina, meni bu super ak ga završim za 7, eventualno 8 godina zbog financija. raska (prof. savjetnik matematike ) je neki dan izjavila da dosta ferovca ipak poslje upišu ekonomski i to završe... kad smo već kod njega, šta mislite o FINANCIJSKOJ EKONOMIJI? i kolko se onda razlikuje od one s PMF-a? ..isto ima neki financijski novi smjer... |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI pasti???? pasti?,... oceš da ti nacrtam? da ti nacrtam?? [ono z reklame, ak ko kuži... nm ] anyway,... prvo treba upast da bi se palo ^^. pa povodim se za prosjekom studiranja na feru koje iznasi oko 6.8 godina ![]() ma znam da neznam, al ak je dobar motiv sve se da... samo da se ušaltam i zahaklam...a zna mda dramatiziram vex, i da me već nemreš slušat.... al tak je to u ovo vreme pred fax,... mislim da bu posle i gore. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Po predpostavci da ljudi sa predrasudama imaju veću šansu imati predrasude... Kad budeš sljedeći put javi se za kavu.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Citat:
I upast ćeš, daj pa valjda 9 zadataka znaš riješiti. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

ma sve je to ok

)... neznam kolko ljudi svake godine završi mioc,.. kolko je maturanata...??
) je neki dan izjavila da dosta ferovca ipak poslje upišu ekonomski i to završe... kad smo već kod njega, šta mislite o FINANCIJSKOJ EKONOMIJI? i kolko se onda razlikuje od one s PMF-a? ..isto ima neki financijski novi smjer...
ma znam da neznam, al ak je dobar motiv sve se da... samo da se ušaltam i zahaklam...
al tak je to u ovo vreme pred fax,... mislim da bu posle i gore.