Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; ... Aj pogodi u koju skolu ja idem?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 14:57   #111 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi
Re: FER or FOI

...

Aj pogodi u koju skolu ja idem?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:00   #112 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Lepo-do-bola Pogledaj Poruke
ma to su oni streberi, kao osvajaju neke svjetske medalje ma sve je to ok
Pa ti baš ne voliš ferovce... sigurno misliš i da su redom gadni i nikad ne izlaze od doma...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:07   #113 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Ajde, ajde, napisala je na kraju "sve je to ok"..
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:23   #114 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Godina: 21
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
...

Aj pogodi u koju skolu ja idem?
hahaha, a kad sam rekla da je to ok, bas me briga u koju skolu ides, gledam te kao osobu, jeli tako??

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa ti baš ne voliš ferovce... sigurno misliš i da su redom gadni i nikad ne izlaze od doma...
kako to mislis?? pa po cemu si to zakljucio?? nekad znam navratiti u menzu od fera, pa skroz je ok
Lepo-do-bola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 20:28   #115 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,086
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Evo ja potvrđujem da to nije tako...

Imam jaaako puno frendova sa FER-a (skoro cijeli moj razred iz srednje je na FER-u) i svi su cool ljudi.

Čak neki i izlaze iz kuće

Više o meni
sunka5 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 20:38   #116 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

eh,..pa navodno da ih prošle godine nije bilo ni 1000 pa se pitam kolko bi ih ove godine moglo biti...

ak ima koji miočan ( )... neznam kolko ljudi svake godine završi mioc,.. kolko je maturanata...??

ja planiram na fer (to ste skužili) i ne planiram biti celo vreme zaprti u 4 zida. ak traje 5 godina, meni bu super ak ga završim za 7, eventualno 8 godina zbog financija.

raska (prof. savjetnik matematike ) je neki dan izjavila da dosta ferovca ipak poslje upišu ekonomski i to završe... kad smo već kod njega, šta mislite o FINANCIJSKOJ EKONOMIJI? i kolko se onda razlikuje od one s PMF-a? ..isto ima neki financijski novi smjer...
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 23:28   #117 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Ako ćeš tako negativno razmišljati, odmah ćeš pasti

btw. uglavnom pali FERofci upisuju promet, TVZ, PMF, građevinu ili nešto treće.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 00:03   #118 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

pasti???? pasti?,... oceš da ti nacrtam? da ti nacrtam?? [ono z reklame, ak ko kuži... nm ] anyway,... prvo treba upast da bi se palo ^^. pa povodim se za prosjekom studiranja na feru koje iznasi oko 6.8 godina

ma znam da neznam, al ak je dobar motiv sve se da... samo da se ušaltam i zahaklam...

a zna mda dramatiziram vex, i da me već nemreš slušat.... al tak je to u ovo vreme pred fax,... mislim da bu posle i gore.
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 01:22   #119 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Lepo-do-bola Pogledaj Poruke
kako to mislis?? pa po cemu si to zakljucio?? nekad znam navratiti u menzu od fera, pa skroz je ok
Po predpostavci da ljudi sa predrasudama imaju veću šansu imati predrasude... Kad budeš sljedeći put javi se za kavu.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 08:42   #120 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: mirZ4 Pogledaj Poruke
pasti???? pasti?,... oceš da ti nacrtam? da ti nacrtam?? [ono z reklame, ak ko kuži... nm ] anyway,... prvo treba upast da bi se palo ^^. pa povodim se za prosjekom studiranja na feru koje iznasi oko 6.8 godina

ma znam da neznam, al ak je dobar motiv sve se da... samo da se ušaltam i zahaklam...

a zna mda dramatiziram vex, i da me već nemreš slušat.... al tak je to u ovo vreme pred fax,... mislim da bu posle i gore.
Bude, ja katkad dramatiziram da šću past predmet, pa na kraju iz njega pokupim prolaz sa 3 ili 4.

I upast ćeš, daj pa valjda 9 zadataka znaš riješiti.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: help me

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114