| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; e da... što se tiče priprema ima dosta opcija. mislio sam uzet one s eduhelpa na netu za 750kn mat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI e da... što se tiče priprema ima dosta opcija. mislio sam uzet one s eduhelpa na netu za 750kn mat i fiz. dobroje objašnjeno. imam doma rješenu zbirku za matematičke faxeve. i još poslje toga uzeti trinomove pripreme za fer dok završi škola znači poslje 23.5. do 7. mjeseca. e sad, neki kažu da mi je to previše i da ne trebam ići na pripreme. uz to, razrednica je rekla da će držati pripreme za matku dok završi škola oko 40-50 sati. to je naravno besplatno. pa sad, kaj mislite kaj je od toga zbilja potrebno. ja sam matematička gimnazija (vjerojatno znate ) i imam između 3-4 s jako malo rada iz matke...![]() |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Zar nema vise one zbirke zadataka Matko Fizić, skupina autora?
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI oj.. slabo se ljudi oglašavaju ovde... htjedoh pitat vas ferovce dal ima još koji forum na kojem se ferovci razgovaraju?? tj. di su prisutni. sve informacije o faxu dobrodošle... sve više sam nabrijan na fer, al iz mog razreda palira na fer oko 10 ljudi... mislim da bu ih ove godine 2000+ na upisu |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Citat:
) i ima ti dosta ruđeraša na FER-u.A sada dal ćeš uspjet ovisi samo i isključivo o tebi ![]() | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Ja sam također iz Ruđera, 4. godina redovno... nemaš problema. Dapače, ak ti matematika i fizika idu, tim bolje, ja sam u R. imao 3 iz mat i 4 iz fiz, tak da to ne igra ulogu.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI e, pa to sam htio čut. sve više sam uvjeren da sve ovisi o tebi dal ćeš uspjet na feru. +-60 % rada, +-20 % inteligencija, 10% sreća 10% raspoloženja profesora... e koja je fora sa ruđerom? pa ak ima matematiku i fiziku kaj to nije dost za fer? ko da na feru treba glazbeni, likovni i ostali nepotrebni predmeti iz gimnazije... |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-09-07 Lokacija: Đakovo Godina: 17
Poruka: 34
![]() | Re: FER or FOI Eo imam i ja jedno pitanje! Ja sam 2. razred matematicke gimnazije i planiram ic na FER. e sad vidim rezredbeni i sve to stoji! zanima me jel neko zna kak ce ti upisi funkcionirati sad kad su uveli tu glupu drzavnu maturu??? mozda i je malo rano da razmisljam o tome ali ipak me brine! ![]()
__________________ ...no comment... |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

) i imam između 3-4 s jako malo rada iz matke...

) i ima ti dosta ruđeraša na FER-u.