| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Ako kasnije mislim otvoriti neku malu tvrtku, što mi preporučate? Onda bi mi FOI bio bolji izbor, ili?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
Napiši malo kako si to zamislio i koja bi bila tvoja funkcija u takvoj tvrtci...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI @luigi752: u koji ideš razred? već razmišljaš o svojoj tvrtki? nije da sam neki ekspert, al ak si tak planiraš budućnost, odi na foi pa poslje zapošljavaj ferovce. mislim da će se ostali složit. a što se tiče državnih matura, sva sreća da sam to izbjegao. meni nije jasno čemu to služi?!? kao s tim rezultatima bi se trebal upisat na fax?? na DIF? na filozofski di se traži i opća kultura?? kak se bu to izvelo? ideš ma državnu al svejedno moraš dojt na prijamni na fax... Zadnji Uredio mirZ4 : 02-04-08 u 23:42. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: FER or FOI To je istina, FOI puno ulaže, i konstantno. E sad, ne znam što smatraš pod "najboljom opremom", ali smo u svakom slučaju prilično u koraku s tehnologijom.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #146 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Kompjuter sa kojim možeš programirati ![]() To me podsjeća na jedan intervju profesora Mornara (dekana FER-a) kada je pisalo kako je tehnologija jako brzo napredovala i jako brzo napreduje, tako da se danas može kupiti laptop sa kojim se može čak i programirati, za 3k kuna. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:59.

sva sreća pa je on vrhunski ekspert. To ja zovem stručnom konstatacijom