| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Hvala, zanima me jos ako netko zna kad je zadnji rok za upis na fax nakon prijemnog ( uzevši u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Obično tjedan dana. Dakle primjer: piše se 9., za oko 2 sata od završetka prijemnog ti već dolaze rezultati, a sljedeći dan počinje upis. Dakle 10. počinje upis, tako da bi 17. trebao biti zadnji dan upisa. Naravno točnije informacije ćeš znati i sam prije nego što počinje prijemni ili kada počne ![]() |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: FER or FOI FER i FIO... Različiti ko minus i plus... U biti nije važno koji od njih dva završite. Važni ste vi i vaš trud u svojem daljnjem usavršavanju. To je samo diploma.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: FER or FOI Uz najbolju namjeru ne mogu shvatit uzvišenu ideju koju bi kao trebao imat ovaj post.. Dragi ujače alberte, pogledaj prethodne stranice ove teme i vidjet ćeš konkretno navedene razlike između ova dva fakulteta, koje su poprilično velike. Ipak, slažem se da naslov ove teme nije baš najsretniji..trebalo bi glasiti otprilike kao "što koji od ova dva fakulteta pruža" (u smislu znanstvenih disciplina koje se izučavaju) , jer nije riječ npr. o istim fakultetima u dva različita grada, pa koji je bolji..to je otprilike kao kad uspoređuješ medicinu i stomatologiju.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 27-05-08 u 20:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.