| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: prospero Ovako..ja sam upravo odslušao 3. godinu na FOI-ju, po starom sustavu. Kao prvo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
FOI je prvenstveno orijentiran na poslovnu primjenu informatike, dok je FER usmjeren prvenstveno na tehničku strane iste priče. Ako si neki tehno freak koji guta integrale za doručak - odaberi FER. Ako pak želiš razumjeti ulogu IT u poslovnom sustavu i njegovu praktičnu primjenu u poslovanju - odaberi FOI. Konkretno, za zanimanje sys administratora, dtb admina ili razvojnog programera, definitivno FER. Za zanimanje projektanta poslovnih/IT sustava, IT konzultanta ili project managera - definitivno FOI (zanimanja gdje se traži širina znanja). Moje skromno mišljenje... | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: FER or FOI Citat:
FOI je dosta orijentiran na ekonomiju, organizaciju poslovanja, projektiranje IT sustava a FER je posve druga priča, programiranje svega i svačega oko elektronike, fizika da se smrzneš ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
studiraš na feru??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: FER or FOI i meni je bila dvojba fer ili foi... ali pošto nisam nešto extra matematički potkovan idem na foi... bio sam na pripremama za uskrs za fer i malo je preteška matematika... a pogotovo fizika koje nisam u srednjoj imao nikako... tako da idem na foi i uči se već i priprema za prijamni...
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: FER or FOI Citat:
nećemo offtopic, ovdje je riječ o izboru između dva fakulteta a ne o seksualnim navikama njihovih studenata ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: FER or FOI Ja sam na FER došao iz matematičke gimnazije, pa su mi matematika i fizika bile dječija igra. Kolege koji su došli iz tehničke su imali puno više problema. Ispalo je da od svojih stručnih predmeta iz srednje i nisu imali previše koristi. Nas bar nitko nije ništa krivo naučio. Velika je stvar odabrati nešta što ti stvarno leži. Imamo mi ovdje na forumu i propalog studenta strojarstva koji je bez problema završio medicinu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

) , na FER-u je, koliko sam čuo od prijatelja, matematika puuuno opsežnija i teža.