| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; LOL jedino ako si dosao iz MIOC-a ti math i fizika nisu bili bed (makar always there are exception ) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-06
Poruka: 47
![]() | LOL jedino ako si dosao iz MIOC-a ti math i fizika nisu bili bed (makar always there are exception )Inace uvijek vidim prepucavanja izmedju gimnazijalaca i tehničara .. Uvijek pljuvanja ovo ono ... Samo ti kazem da se isto radi math i fizika po gim. programu Mozda ne tolko opsezno, al to opet zavisi od prof do prof .. Ako je vas zahtjevniji, hvala bogu da vise znas math i fiziku, al kod mene je isto zaj.. prof pa se i ja moram jako trudit za visoku ocjenu Prioritet mi je FER jer sam ipak iz zg-a .. Pa bi za FOI morao u dom i to Al još sam u dubokom razmišljanju ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: Krapina Godina: 22
Poruka: 2
![]() | Re: FER or FOI Ako te toliko zanima sama, čista informatika koliko govoriš da te zanima, onda ti preporučam da upišeš neki od informatičkih smjerova ili na fizici ili na matematici. Sad samo ovisi dal te to tak jako ipak zanima, jer ako ti ne leži matematika ili fizika pišđat ćeš krv!!! |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI meni ide i matisa i fizika. i volim te predmete (barem sada )jedino se dvoumim izmedu FER-a i medicine. al to nije ovdje pitanje ![]() Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter | uf uf ljudi.. evo ja sad završio 3. razred matematičke gimnazije s 5. ko i ostale razrede. još samo 4. raz s 5 i onda imam punih 400 bodova na upisu za fer. iz matematike i fizike imam 4. nije da ih nevolim nego jednostavno nemogu iz matke imati više u gimnaziji. možda zato što se učim samo prije testova i živim u uvjerenju: ak ne skužiš na satu, nečeš ni doma... i čemu nešto vježbati ako najprije nisam skužio zadatak?... al mene konkretno brine upis. zanimalo me kolko su bodova imali oni koji su bili među prvih 300 al mi za to treba password na ferovoj stranici??... volim informatiku i znam da ću, ako završim fer, imati posao i biti dobro plačen. al me isto tako zanima i menađerstvo, tj. rad s ljudima.. e da,.. i arhitektura me zanima . da pojasnim. kad bih bio uvjeren da ću upast na fer, išao bih tamo. (naravno i ako bi znao da sam dovoljno sposoban da to završim). al ako ostanem ovako glup idem na ekonomiju ))) a i foi mi se ok čini |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Ja sam ti sad završio 2. godinu FER-a Te za Maslowa, ja nisam jedini koji nije završio gimnaziju i da ide dobro matematika Prcaju te non-stop, uvijek imaš neku zadaću i tak nekaj, ali inače u globalu odličan fax Ukratko: Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Dobro onaj quote je malo stariji (oko godinu dana) tako da su neke stvari promijenili, ali većina ostaje ista PRVI SEMESTAR: Matematika 1 Osnove elektrotehnike Digitalna logika Programiranje i programsko inženjerstvo Vještine komuniciranja Mathematica DRUGI SEMESTAR: Matematika 2 Fizika 1 Algoritmi i strukture podataka Arhitektura računala 1 Management u inženjerstvu Autocad Dakle imaš 5 predmeta po semsetru + "vježbe" + naravno svaki semestar TZK Od tih 5 predmeta imaš 1 koji je društveni (npr. Vještine komuniciranja i Management u iženjerstvu), ak samo želiš prolaz, netrebaš se skoro ni posvećivat njima previše, jer se i uobičajno dan pred sam test uče takvi predmeti (naime, imaš 4 ostala, koji nisu baš lagani) Što se tiče programiranja, ak vježbaš i učiš proći ćeš, ima dosta ljudi koji nisu vidjeli kod u svom životu, pa su trebali naučit programirat u manje od pol godine za prolaz, nije zapravo teško previše, ali se treba radit Ali zato se nemoraš brinuti za programsku podršku, imaš je mnogo, npr. FER ti ima potpisan ugovor sa MSDNAA, tako da možeš imati besplatno gotovo sve osim Microsoft igrica i Officea original dakako, npr za programiranje u C-u će ti odlično doć programski alat Visual Studio 2005 (VS), kojega možeš imati besplatno doma, npr. VS 2005 Team Suite ti ja imam doma, a originalno dođe Kod: Microsoft Visual Studio 2005 Team Suite w/ MSDN Premium (Full Product - MPN: 12100324) Price Range: $4,450.98 - $12,082.80 from 24 Sellers |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI aa?? sve mi daju besplatno? ideš miki... pa to je super. eh, nije da baš nemam pojima o kodovima i tako ali je problem što mi sad u školi učimo Pascal (valjda ) tj. moj razred jer tri frenda i ja sređujemo školsku web stranicu pa imamo 'povlastice' što baš i nije neka prednost ha?što se tiče Vještina komuniciranja i Managementa u injženjerstvu,.. eh meni je to jako zanimljivo. neznam kolko je to slično sa istima na ekonomiji... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI a samo da ja nekaj pitam. na sto se sve moze na fer-u otici, tj. koji smjerovi postoje?
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

(makar always there are exception
)

. da pojasnim. kad bih bio uvjeren da ću upast na fer, išao bih tamo. (naravno i ako bi znao da sam dovoljno sposoban da to završim). al ako ostanem ovako glup idem na ekonomiju
))) a i foi mi se ok čini