| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica a samo da ja nekaj pitam. na sto se sve moze na fer-u otici, tj. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI sve me više zanima fer... samo da mi je upasti... i položit sve ispite. onda je dalje besplatno jelda?? i još nešto. na feru imaju ponudu laptopa. daj vi koji ste tam, recite dal je to povoljnije nego u dućanima ili ne. da znam dal da čekam ili da kupim u dućanu! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Ja sam upisao prije Bolonje, sad ću 4. na Telekomunikacije i informatika.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
![]() | Re: FER or FOI Neda mi se citati sve jer sam tek upao ali idemo ovao, prva i osnovna stvar FER i FOI nisu srodni studiji. FER je studij elektrotehnike i računarstva i kao takav nema puno veze s informatikom. FOI je studij koji ima više veze za informatikom. Prvo odluči šta te zanjima a tek onda biraj fax. Ako neznas sta ces pogledaj nastavni program fakuleta i smjerove. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Starter | Re: FER or FOI Citat:
i zakaj su stavili passworda na prijamnu listu... zanimalo me kolko su ljudi bodova imali...eh.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.