Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Kolko odova ćeš vuć iz srednje?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 20:16   #41 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: FER or FOI

Kolko odova ćeš vuć iz srednje?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:18   #42 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Kolko bodova ćeš vuć iz srednje?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 19:07   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 25
Poruka: 1
marko18583 se izdvaja iz mase
Talking Re: FER or FOI

Gle činjenice su sljedeće. FER je najbolji i daleko najteži fakultet u državi, a možda i u regiji. Upisuje najbolje srednjoškolce u državi da bi ostao najbolji. Proizvodi intelektualnu elitu u cijeloj regiji. Student dobiva cjelokupno znanje od elektrotehnike, elektronike, matematike, fizike, programiranja (c,c++, java..), asemblerskog programiranja, radiokomunikacija, telekomunikacija, informatike, energetike, elektrostrojarstva itd, a osim toga ima dosta korisnih društvenih predmeta tipa ekonomika, menagment, vještine komuniciranja itd. Profesori su na FER generalno bar 50 puta stručniji nego na FOI-u. Ta dva faksa nisu usporediva jer to je kao da uspoređujete Mercedes i Škodu. FER JE BOLJI, KVALITETNIJI, TEŽI, TE DAJE ŠIRE ZNANJE NEGO FOI. Poslodavac neće razmišljati ni 1 nanosekundu pri odabiru zaposlenika između čovjeka koji je završio FER ili FOI. Po meni je FOI smeče, nešto tipa PROMETA, gdje se radi sve, a zapravo ništa kvalitetno. Uče te o kompjuterima, a onda ti uvaljaju malo ekonomije. Čekajte ljudi ili FER ili EKONIMIJA. KAKAV FOI.
marko18583 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 19:58   #44 (permalink)
Vex
prof. Foruma

netrebaš pljuvati po drugim faxevima inače

Ja sam ferovac i mislim da je pravo ili medicina daleko daleko teži fax od FER-a, ja barem se nebi privikao na takav način rada tj. učenja
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 21:15   #45 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
netrebaš pljuvati po drugim faxevima inače

Ja sam ferovac i mislim da je pravo ili medicina daleko daleko teži fax od FER-a, ja barem se nebi privikao na takav način rada tj. učenja
Slažem se...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 22:17   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

ako 4. prođem s 5 onda vučem maximalnih 400 ako se ne varam... samo, zanimalo me kolko otprilike onda moram riješit prijemni da upadnem??? pa me zanimala ona lista sa ferove stranice...
i još nešto,... ak sam skužio, npr. upadnem al s plačanjem i u rokovima položim ispite. onda mi je sljedeća godina besplatna??? i jedan savjet... u 3. razredu sam imao 4 iz matke i 4 iz fizike. al sad kad je MARKO tak nafalil i digel u zrak FER, bojim se da ipak nisam dovoljno dobar kandidat za njega...
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 22:41   #47 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ma Marko pretjeruje... ja sam imao tri iz matematike, pa sam uskoro 4. godina (trebam narednih dana upisati)... Istina sve što mi je ostalo za dati su matematike, al kaj sad, glavno da se gura...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 09:20   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 436
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marko18583 Pogledaj Poruke
Gle činjenice su sljedeće. FER je najbolji i daleko najteži fakultet u državi, a možda i u regiji. Upisuje najbolje srednjoškolce u državi da bi ostao najbolji. Proizvodi intelektualnu elitu u cijeloj regiji. Student dobiva cjelokupno znanje od elektrotehnike, elektronike, matematike, fizike, programiranja (c,c++, java..), asemblerskog programiranja, radiokomunikacija, telekomunikacija, informatike, energetike, elektrostrojarstva itd, a osim toga ima dosta korisnih društvenih predmeta tipa ekonomika, menagment, vještine komuniciranja itd. Profesori su na FER generalno bar 50 puta stručniji nego na FOI-u. Ta dva faksa nisu usporediva jer to je kao da uspoređujete Mercedes i Škodu. FER JE BOLJI, KVALITETNIJI, TEŽI, TE DAJE ŠIRE ZNANJE NEGO FOI. Poslodavac neće razmišljati ni 1 nanosekundu pri odabiru zaposlenika između čovjeka koji je završio FER ili FOI. Po meni je FOI smeče, nešto tipa PROMETA, gdje se radi sve, a zapravo ništa kvalitetno. Uče te o kompjuterima, a onda ti uvaljaju malo ekonomije. Čekajte ljudi ili FER ili EKONIMIJA. KAKAV FOI.

Gla činjenica je da si ovdje nalaprdao toliko gluposti da mi se uopće ne da replicirati. Počevši od kvalitete ljudi koji upisuju dotične fakultete, kvalitete njihovim programa i stručnosti profesora, pa sve do potreba poslodavaca i prednosti pri zapošljavanju.
Toliko si stručan i kvalificiran za navedenu tematiku da ti čovjek može samo ustati i zapljeskati za tvoj 1. jubilarni post (nadam se i zadnji ako nastaviš ovako).

I daj pročitaj prijašnje postove ljudi koji barem znaju o čemu pišu prije nego što dobiješ ovakav ego trip, pa ćeš nas možda ubuduće i poštedjeti ovakvih gluposti. MOLIM TE !!!!!!!!
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 13:57   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-07
Godina: 19
Poruka: 166
kljic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kljic

slazem se<s tobom maxie.
kljic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 15:05   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

oke.. dost o postovima.

najprije da zahvalim Arisu koji mi je ulio nadu da i ljudi s manjom ocjenom od 5 iz matke mogu upisat i uspješno završavat fer... (sretno tebi na 4.god)
al mi niste odgovorili na pitanje. dal ako upadnem S PLAČANJEM i završim prvu godinu uspješnu i u rokovima, onda imam sljedeću besplatno. jel to točno?? tak neš piše na fer.hr .
i neda mi se čitat (mislim da mi je već neko odgovorio), koji se predmeti boduju za der iz srednje?? zabrijo sam da nosim 400 al to znači da se onda gleda samo ukupni prosjek jel?? ispravite ako griješim!!
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: help me

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113