| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Kolko odova ćeš vuć iz srednje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07 Godina: 25
Poruka: 1
![]() | Gle činjenice su sljedeće. FER je najbolji i daleko najteži fakultet u državi, a možda i u regiji. Upisuje najbolje srednjoškolce u državi da bi ostao najbolji. Proizvodi intelektualnu elitu u cijeloj regiji. Student dobiva cjelokupno znanje od elektrotehnike, elektronike, matematike, fizike, programiranja (c,c++, java..), asemblerskog programiranja, radiokomunikacija, telekomunikacija, informatike, energetike, elektrostrojarstva itd, a osim toga ima dosta korisnih društvenih predmeta tipa ekonomika, menagment, vještine komuniciranja itd. Profesori su na FER generalno bar 50 puta stručniji nego na FOI-u. Ta dva faksa nisu usporediva jer to je kao da uspoređujete Mercedes i Škodu. FER JE BOLJI, KVALITETNIJI, TEŽI, TE DAJE ŠIRE ZNANJE NEGO FOI. Poslodavac neće razmišljati ni 1 nanosekundu pri odabiru zaposlenika između čovjeka koji je završio FER ili FOI. Po meni je FOI smeče, nešto tipa PROMETA, gdje se radi sve, a zapravo ništa kvalitetno. Uče te o kompjuterima, a onda ti uvaljaju malo ekonomije. Čekajte ljudi ili FER ili EKONIMIJA. KAKAV FOI. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Slažem se...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI ako 4. prođem s 5 onda vučem maximalnih 400 ako se ne varam... samo, zanimalo me kolko otprilike onda moram riješit prijemni da upadnem??? pa me zanimala ona lista sa ferove stranice... i još nešto,... ak sam skužio, npr. upadnem al s plačanjem i u rokovima položim ispite. onda mi je sljedeća godina besplatna??? i jedan savjet... u 3. razredu sam imao 4 iz matke i 4 iz fizike. al sad kad je MARKO tak nafalil i digel u zrak FER, bojim se da ipak nisam dovoljno dobar kandidat za njega... ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FER or FOI Ma Marko pretjeruje... ja sam imao tri iz matematike, pa sam uskoro 4. godina (trebam narednih dana upisati)... Istina sve što mi je ostalo za dati su matematike, al kaj sad, glavno da se gura...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: FER or FOI Citat:
Gla činjenica je da si ovdje nalaprdao toliko gluposti da mi se uopće ne da replicirati. Počevši od kvalitete ljudi koji upisuju dotične fakultete, kvalitete njihovim programa i stručnosti profesora, pa sve do potreba poslodavaca i prednosti pri zapošljavanju. Toliko si stručan i kvalificiran za navedenu tematiku da ti čovjek može samo ustati i zapljeskati za tvoj 1. jubilarni post (nadam se i zadnji ako nastaviš ovako). I daj pročitaj prijašnje postove ljudi koji barem znaju o čemu pišu prije nego što dobiješ ovakav ego trip, pa ćeš nas možda ubuduće i poštedjeti ovakvih gluposti. MOLIM TE !!!!!!!!
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI oke.. dost o postovima. najprije da zahvalim Arisu koji mi je ulio nadu da i ljudi s manjom ocjenom od 5 iz matke mogu upisat i uspješno završavat fer... (sretno tebi na 4.god)al mi niste odgovorili na pitanje. dal ako upadnem S PLAČANJEM i završim prvu godinu uspješnu i u rokovima, onda imam sljedeću besplatno. jel to točno?? tak neš piše na fer.hr . i neda mi se čitat (mislim da mi je već neko odgovorio), koji se predmeti boduju za der iz srednje?? zabrijo sam da nosim 400 al to znači da se onda gleda samo ukupni prosjek jel?? ispravite ako griješim!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
njemački prijevod »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.