Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Mislim da ti ide prosjek iz matiše, fizike i hrvatskog, te prosjek uspjeha i matura Dakle zborjiš ocjene iz ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 18:36   #51 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: FER or FOI

Mislim da ti ide prosjek iz matiše, fizike i hrvatskog, te prosjek uspjeha i matura
Dakle zborjiš ocjene iz matiše, fizike, hrvatskoga i prolaza sve četiri godine (svako posebno, i podijeliš sa 4, ak imaš 4,5 il više to je 5) dakle onda zbrojiš te četiri ocjene i još pribrojiš sa kolko si maturirao (gotovo je to uvijek 5), taj zbroj (od max 25 bodova) pomnožiš sa 80 pa podijeliš sa 5.

Tebi bi 18 točno riješenih zadataka osigurale upad bez plačanja

I da, po novom pravilu, ak daš čisto godinu oslobođen si plačanja (ak si upao sa plačanjem).

Ja sam sad 3 godina po bolonji, i vidit ćeš, za prve dve matematike imat ćeš zbirku od Pašića, samo nju prođeš, i ako uopće nemaš pojima matematiku možeš pomoću njegove knjige imati 5, jer je lako za razumjet ju, a takvi zadaci su na testovima.

btw. na FER-u ili FSB-u, matematika te prati kroz cijeli fax
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:07   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

eh..onda najviše mogu vući 384 B jer matku sam imo kroz 3 raz [4] .
18 točnih za upad bez plačanja? ok.. al kad već daješ takve prognoze, kolko mi onda treba da uopče upadnem??
mirZ4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:46   #53 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: marko18583 Pogledaj Poruke
Gle činjenice su sljedeće. FER je najbolji i daleko najteži fakultet u državi, a možda i u regiji. Upisuje najbolje srednjoškolce u državi da bi ostao najbolji. Proizvodi intelektualnu elitu u cijeloj regiji. Student dobiva cjelokupno znanje od elektrotehnike, elektronike, matematike, fizike, programiranja (c,c++, java..), asemblerskog programiranja, radiokomunikacija, telekomunikacija, informatike, energetike, elektrostrojarstva itd, a osim toga ima dosta korisnih društvenih predmeta tipa ekonomika, menagment, vještine komuniciranja itd. Profesori su na FER generalno bar 50 puta stručniji nego na FOI-u. Ta dva faksa nisu usporediva jer to je kao da uspoređujete Mercedes i Škodu. FER JE BOLJI, KVALITETNIJI, TEŽI, TE DAJE ŠIRE ZNANJE NEGO FOI. Poslodavac neće razmišljati ni 1 nanosekundu pri odabiru zaposlenika između čovjeka koji je završio FER ili FOI. Po meni je FOI smeče, nešto tipa PROMETA, gdje se radi sve, a zapravo ništa kvalitetno. Uče te o kompjuterima, a onda ti uvaljaju malo ekonomije. Čekajte ljudi ili FER ili EKONIMIJA. KAKAV FOI.
Dragi dečko.. nisi se valjda registrirao samo da napišeš takvu glupost?

Samo jedan mali primjer.. jedan od profesora sa FOI-ja sjedio je desetak godina u nadzornom odboru jedne naše velike tvrtke. jedan drugi ima i hrvatski i američki doktorat. Jedan treći je najbolji stručnjak u Hrvatskoj u području koje predaje. Po jednom je nazvan neki matematički teorem do kojeg je on došao.. da ne nabrajam dalje, toliko o nestručnim profesorima.

A ova usporedba mi stvarno nije jasna FOI i Promet..
Po tebi su onda, pretpostavljam i medicina i agronomija srodni fakulteti?

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Gla činjenica je da si ovdje nalaprdao toliko gluposti da mi se uopće ne da replicirati. Počevši od kvalitete ljudi koji upisuju dotične fakultete, kvalitete njihovim programa i stručnosti profesora, pa sve do potreba poslodavaca i prednosti pri zapošljavanju.
Toliko si stručan i kvalificiran za navedenu tematiku da ti čovjek može samo ustati i zapljeskati za tvoj 1. jubilarni post (nadam se i zadnji ako nastaviš ovako).

I daj pročitaj prijašnje postove ljudi koji barem znaju o čemu pišu prije nego što dobiješ ovakav ego trip, pa ćeš nas možda ubuduće i poštedjeti ovakvih gluposti. MOLIM TE !!!!!!!!
Svaka čast Maxie. rep+. nemam što dodati.

Zadnji Uredio prospero : 19-09-07 u 19:56.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:47   #54 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

U prosječnu
ocjenu pristupnika ulaze ocjene sva četiri razreda i opća ocjena završnog ispita.
16
Primjerice, izračunajmo bodove pristupnika koji je tijekom svog školovanja
polučio sljedeće ocjene:
I. razred dobar (3)
II. razred dobar (3)
III. razred vrlo dobar (4)
IV. razred vrlo dobar (4)
Završni ispit vrlo dobar (4)
Broj bodova koji će taj pristupnik dobiti je: (3 + 3 + 4 + 4 + 4)/5 x 80 = 288.

to sam izvadio iz dokumenta na stranici od fera...
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:28   #55 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Pričekaj jedan dan, probat ću ti nabavit prave i točne podatke o upadanju na fax

Fax uglavnom prima sve koji prođu prag od 9 točnih zadataka, rijetko netko ko prođe prag ne upadne
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:35   #56 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

ako me pamčenje služi..pročito sam da prima 640 a na prošlom upisu je došlo oko 1000 ljudi...
ej, jel postoji tamo kakva zbirka zadataka sa prošlih prijamnih ispita za fer????
to bi definitivno htio imati
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 16:35   #57 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Matko Fizić

Riješeni zadaci iz prijemnog ispita

Da piše da prima 640, ali je prošle tj. ove primio oko 720, a to su ljudi koji su prošli prag
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 19:51   #58 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

ideeeš, baš super. aj... onda nije tak teško upast kak sam mislil.. al jel teško ostat unutra????
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 22:24   #59 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Ovisi kompletno o tebi i tebi samome
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 15:40   #60 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

pa to se slažem... ako bude još kakvih pitanja...javim se.
mogu ja i više od 9 točnih
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: help me

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114