| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; Mislim da ti ide prosjek iz matiše, fizike i hrvatskog, te prosjek uspjeha i matura Dakle zborjiš ocjene iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Mislim da ti ide prosjek iz matiše, fizike i hrvatskog, te prosjek uspjeha i matura Dakle zborjiš ocjene iz matiše, fizike, hrvatskoga i prolaza sve četiri godine (svako posebno, i podijeliš sa 4, ak imaš 4,5 il više to je 5) dakle onda zbrojiš te četiri ocjene i još pribrojiš sa kolko si maturirao (gotovo je to uvijek 5), taj zbroj (od max 25 bodova) pomnožiš sa 80 pa podijeliš sa 5. Tebi bi 18 točno riješenih zadataka osigurale upad bez plačanja I da, po novom pravilu, ak daš čisto godinu oslobođen si plačanja (ak si upao sa plačanjem). Ja sam sad 3 godina po bolonji, i vidit ćeš, za prve dve matematike imat ćeš zbirku od Pašića, samo nju prođeš, i ako uopće nemaš pojima matematiku možeš pomoću njegove knjige imati 5, jer je lako za razumjet ju, a takvi zadaci su na testovima. btw. na FER-u ili FSB-u, matematika te prati kroz cijeli fax ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) | ||
| Caballero Negro | Re: FER or FOI Citat:
![]() Samo jedan mali primjer.. jedan od profesora sa FOI-ja sjedio je desetak godina u nadzornom odboru jedne naše velike tvrtke. jedan drugi ima i hrvatski i američki doktorat. Jedan treći je najbolji stručnjak u Hrvatskoj u području koje predaje. Po jednom je nazvan neki matematički teorem do kojeg je on došao.. da ne nabrajam dalje, toliko o nestručnim profesorima. A ova usporedba mi stvarno nije jasna FOI i Promet.. ![]() Po tebi su onda, pretpostavljam i medicina i agronomija srodni fakulteti? Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 19-09-07 u 19:56. | ||
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI U prosječnu ocjenu pristupnika ulaze ocjene sva četiri razreda i opća ocjena završnog ispita. 16 Primjerice, izračunajmo bodove pristupnika koji je tijekom svog školovanja polučio sljedeće ocjene: I. razred dobar (3) II. razred dobar (3) III. razred vrlo dobar (4) IV. razred vrlo dobar (4) Završni ispit vrlo dobar (4) Broj bodova koji će taj pristupnik dobiti je: (3 + 3 + 4 + 4 + 4)/5 x 80 = 288. to sam izvadio iz dokumenta na stranici od fera... |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

FOI i Promet..